Fly Fair 2010 nieuws

Persbericht:

Fly Fair 2010 nieuws

De kogel is weer door de kerk, het licht op groen, de geest is uit de fles, het gerucht geen gerucht meer, een droom komt uit… want er komt weer een echte Fly Fair! En wel op 29 en 30 mei van 2010.

Groter, breder, interessanter, intenser, internationaler, maar… met heel veel Fly Fair gekte, zoals het hoort natuurlijk!

De Oase
Op een gloednieuwe plek wordt de Fly Fair georganiseerd, namelijk de Oase. De Oase ligt pal aan het Drontermeer, aan de Drontermeerdijk 12, 8251 PV in de gemeente Dronten. Eigenlijk tussen Kampen en Elburg in. Van alle klanten goed bereikbaar.


Op een gloednieuwe plek wordt de Fly Fair georganiseerd, namelijk de Oase. De Oase ligt pal aan het Drontermeer, aan de Drontermeerdijk 12, 8251 PV in de gemeente Dronten.

The World of Flyfishing (Salt water),
Is het thema van deze fair. De fair zal meer als ooit tevoren een internationaal karakter kennen. We zijn niet voor niets al in oktober 2008 begonnen. We gaan weer terug naar het aloude en zo vertrouwde oergezellige Fly Fair tentenkamp.

Tenten met sfeervolle stands, vol internationale vliegbinders en casters van alure, de crème de la crème uit de internationale detail- en groothandel mag u verwachten. Maar ook weer lezingen, workshops, dit alles omkranst met life muziek en aan het water gelegen terrassen met een uitstekende catering. En natuurlijk die immer verrassende, onverwachte maar altijd aanwezige Fly Fair gekte.

Met hotels, B&B’s en een grote camping vlak in de buurt. Het uitgestrekte Drontermeer voor de deur, waar in de meimaand uitstekend gevist kan worden. Daarom hebben wij onze aloude ghillieservice weer in ere herstelt. Met boten wordt u naar de beste stekken gebracht, of u maakt een rondvaart in een oude botter.  Your world of Flyfishing?Maak intens kennis met de Britse eilanden, Scandinavië, Noord Amerika, de Carribean, Afrika, Oost Europa en zelfs met… de polder. Er is veel voor vrouwen en kinderen (fietsen, kano’s, rondvaarten en -ritten). Kampen en Elburg om de hoek waar het goed winkelen is…). 


Dus die… kunnen ook gezellig mee.
Noteer alvast maar in de agenda; Fly Fair Feest in 2010, op 29 & 30 mei.

Binnenkort meer informatie!


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Federatief Kampioenschap Kustvissen
Willem Moorman -
image description
Verscholen tussen de weilanden
Willem Moorman -
image description
21% SUPER SALE DAGEN
Willem Moorman -