image description

Floatplus aanschaffen? Nu met gratis montage bij Fish Inn Hengelsport!

Je kunt er als bellyboot visser niet omheen, het Floatplus systeem is razend populair aan het worden. Met dit systeem verander je jouw bellyboot binnen enkele seconden naar een elektrisch voortgestuwd vaartuig.

Met het Floatplus systeem komen onbereikbare visplekken ineens binnen handbereik te liggen. Ook kan er gerust uitgevaren worden op dagen dat je normaal de bellyboot thuis zult laten, windkracht 4 is dan ook geen probleem op groter water.


Montage inbegrepen bij Fish Inn.

Het Floatplus systeem wordt door middel van een bijgeleverde pad onder jouw bellyboot bevestigd. Deze pad is voorzien van een rail waar de Floatplus motor gemakkelijk in geschoven wordt. Het koffertje wordt achter het zitje neergezet of op de bladders van de bellyboot gemonteerd. Omdat het zelf lijmen van de montagepad een drempel voor mensen kan zijn, is dit bij de Floatplus systemen die Fish Inn verkoopt inbegrepen. Een belletje naar de winkel is voldoende, kom vervolgens met jouw bellyboot naar de winkel en ze monteren het systeem binnen drie uurtjes. Na 24 uur kun je gebruik maken van het systeem en voel jij je als een koning op het water!
 

De krachtbron van het Floatplus systeem.

De hoge kwaliteit 12 volt 41.6 Ampère LG lithium accu zorgt er vervolgens voor dat er maar liefst tot 20 uur verticaal, tot 12 uur snel diagonaal en tot 6 uur trollend gevist kan worden. Zoals je ziet zal er een wereld voor je open gaan, zelfs een visweekend zonder oplaadmogelijkheden vormt geen probleem voor het Floatplus bellybootsysteem. Wanneer je je af vraagt wat dit allemaal weegt, zul je stijl achterover slaan. Het complete Floatplus systeem weegt namelijk maar 5,8 kilogram.
 
Je kunt nu zelfs slepend vissen met de bellyboot!

Bestellen
Wil je graag een Floatplus systeem gemonteerd hebben, bel de heren dan op +31 (0)77 – 3541 449, een mailtje sturen kan natuurlijk ook naar info@fishinn.nl. Woon je te ver weg en wil je het systeem graag zelf monteren dan kun je het systeem gemakkelijk online bestellen, deze wordt binnen een werkdag zonder verzendkosten binnen Nederland verstuurd.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Kristof Houbert wint Open NK Matchvissen
Willem Moorman -
image description
Met krachtig slipsysteem
Willem Moorman -