image description

Raymarine Axiom Pro geavanceerde…

FLIR Systems kondigt de nieuwe Raymarine Axiom Pro geavanceerde multifunctionele displays aan 

FLIR Systems kondigde deze week met de introductie van de Axiom Pro een belangrijke uitbreiding aan van haar lijn aan Raymarine Axiom multifunctionele displays. De Axiom Pro is met name ontwikkeld voor enthousiaste zeevissers en professionele kapiteins, ze is voorzien van Raymarine’s HybridTouch controlemogelijkheden waarin multi-touchscreen controleschermen gecombineerd worden met een ergonomisch toetsenbord voor een betrouwbaarder gebruik op een ruwe zee.

De nieuwe  Raymarine Axiom Pro multifunctionele displays.
 
Voor serieuze zeesportvissers is de Axiom Pro beschikbaar met een 1 kW, krachtige CHIRP sonar en Raymarine’s ingebouwde, geavanceerde RealVision™ 3D sonar.
 
 
De nieuwe Axiom Pro komt beschikbaar met schermen van negen, twaalf en zestien inch en elk model is voorzien van Raymarine’s exclusieve RealVision 3D sonar. De mogelijkheid om vis te lokaliseren is verbeterd door de optionele, interne 1kW CHIRP sonar. Deze krachtige offshore sonar gebruikt een breed scala aan CHIRP sonar frequenties en biedt sportvissers de mogelijkheid om door dichte scholen aasvis heen te kijken, spronglagen te identificeren en tegelijkertijd gericht bepaalde sportvissen in diep water op te zoeken. 
 
Gebouwd om ook onder zeer zonnige omstandigheden hun werk te kunnen doen zijn de Axiom Pro’s voorzien van de zeer scherpe In-Plane Switching (IPS) schermtechnologie, waarmee het scherm onder een grotere hoek te bekijken is en je ook geen blackout krijgt wanneer je een polariserende zonnebril draagt.
 
De combinatie van Raymarine’s nieuwe LightHouse 3 besturingssysteem met Axiom Pro’s snelle quad-core processor, biedt de gebruiker een intuïtieve en soepel werkende navigatie-ervaring door de verbeterde en gemakkelijk naar persoonlijke voorkeuren in te stellen interface. Axiom Pro’s soepel werkende ontwerp en het LightHouse 3 besturingssysteem maakt dat het geheel geïntegreerd kan worden met meerdere Axiom schermen, CHIRP radar, Evolution autopilot en FLIR thermische nachtkijkertechnologie.
 
 
“Raymarine’s combination of Axiom Pro’s RealVision 3D sonar and built-in 1kW CHIRP sonar is a game-changer,” zegt Grégoire Outters, Vice President en General Manager van FLIR Maritime. “Axiom Pro provides serious offshore anglers and boaters with larger display sizes, deep water CHIRP sonar performance and the flexibility of HybridTouch control for an exceptional, all-in-one navigation experience.”
 
De Raymarine Axiom Pro zal te bewonderen zijn op de HISWA In-Water Botenshow die gehouden wordt van 29 augustus tot en met 3 september 2017 in Amsterdam.
 
De adviesprijs voor een Axiom Pro model met RealVision 3D en 1kW CHIRP sonar begint bij € 2,645, de apparaten zullen in het derde kwartaal beschikbaar komen via FLIR’s netwerk van Raymarine dealers.
 
Voor meer informatie over de Axiom Pro MFD lijn aan apparaten kijk je op www.raymarine.com/axiompro.
 

ANDEREN LAZEN OOK