Fishing4u viert derde verjaardag

klik om naar de website te gaan

Fishing4u viert derde verjaardag

Fishing4u ging van start met ongeveer 2200 artikelen en nu, 3 jaar later, hebben zij circa 12.500 artikelen online staan en behoort daarmee tot één van de grootste hengelsportwebwinkels van Nederland.

Fishing4u en zijn assortiment is de online versie van Rix Hengelsport in Lutten en is populair bij hengelsporters in binnen- én buitenland. Naast de standaard hengelsportproducten, kan men ook voor bijvoorbeeld een visreis naar Zweden, een handgemaakt mes of wamrtekleding bij Fishing4u terecht.

Nu is 3 jaar is niet echt een jubileumgetal, maar Fishing4u wil deze minimijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben zij een leuke actie tijdens de decembermaand.

Actie 1:

Stuur een leuke, grappige, originele kerstkaart per TNT post met uw kerstwens(en) naar Fishing4u en maak kans op een waardebon van € 100,00, vrij te besteden in de webshop.

De kaarten komen in de winkel in Lutten te hangen ter beoordeling. De kaart die het meeste indruk maakt, wint de waardebon van
€ 100,-.

Adres: Dedemsvaartseweg zuid 23, 7775 AB Lutten. Deze actie sluit op 9 januari 2010. De winnaar wordt in week 2/3 bekendgemaakt.

Actie 2:

Tijdens de gehele maand december 2009 verloot Fishing4u elke week 1 waardebon van € 25,- onder de bezoekers die een bestelling hebben geplaatst en betaald tijdens de actieperiode. Het bestelnummer is automatisch het lotnummer.

Namens het team van Fishing4u alvast hele fijne feestdagen!

www.fishing4u.nl