Fishing on wheels klaar voor het nieuwe seizoen

Fishing on Wheels klaar voor het nieuwe seizoen!

Na een lange, koude winterpauze komt ook voor Stichting on Wheels het nieuwe seizoen er weer aan!

Achter de schermen is er uiteraard gewoon door gewerkt om alle faciliteiten voor een geslaagde vistrip zo optimaal mogelijk te maken. Mede een door de verschillende sponsoren verwacht Fishing on Wheels de mindervalide visser een prachtige visdag te kunnen bieden. We hopen op een mooie zomer…

Nieuw seizoen
Nadat vorig jaar augustus de rolstoeltoegankelijke Marcraft in gebruik is genomen, hebben al diverse mensen kunnen genieten van een heerlijke dag op het water. Langzamerhand nemen steeds meer vissers met een beperking kennis van het bestaan van Fishing on Wheels en haar unieke aangepaste vistrips.

De eerste aanvragen voor komend seizoen zijn al weer binnen, en we verwachten dan ook een drukke deze zomer. Reserveer dus op tijd om teleurstelling te voorkomen. (www.fishingonwheels.nl)


Eenvoudig aan boord gaan met behulp van de ingebouwde heftafel en de oprijplaat.

Wat materiaal en uitrusting betreft hoeft u zich geen zorgen te maken. Door steun van EVIN en Marine Depth Sounders beschikt de boot over onder andere een Minn Kota Terrova inclusief I-pilot en 2 HDX Lowrance dieptemeters voor optimaal visgemak. Pure Fishing,  onder andere bekend van de merken Berkley en ABU Garcia, zorgt er voor dat wij onze gasten met uitstekend materiaal kunnen laten vissen. Niets staat dus een topdag in de weg.


Ed blij met z’n snoek. 

Solidariteitsfonds
Wij als bestuur van Fishing on Wheels zijn van mening dat onze vistrips voor iedereen toegankelijk moeten zijn en blijven. Daarom hebben wij het Solidariteitsfonds in het leven geroepen. Met dit fonds willen wij het mogelijk maken dat ook de mensen die minder te besteden hebben kunnen deelnemen aan onze vistrips.


Marcel In opperste concentratie.

Namens het bestuur wil ik u dan ook oproepen om donateur te worden van Fishing on Wheels door een jaarlijkse of eenmalige bijdrage te storten in het Solidariteitsfonds. Hiermee gunt u dus uw mindervalide medevissers een prachtige dag op het water. Uw bijdrage kunt u storten op rekening  11.53.87.315 ten name van Stichting Fishing on Wheels in Leimuiden. Elke euro helpt!


Marcel Met een Gooimeer snoekbaars.

Voor meer informatie over de aangepaste vistrips of over Stichting Fishing on Wheels kunt u contact opnemen met Feiko Abma.: info@fishingonwheels.nl   Telefoon 06-15047162

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -