Fishing Expedition Thailand 2015 (Deel 4)

Fishing Expedition Thailand 2015 (Deel 4) 

Door Tonio de Clercq

Om de visweek af te sluiten en nog een stukje van Thailand te ontdekken besloten we om nog een bezoekje te brengen aan The Bridge over the River Kwai en aan de Tiger Temple alvorens terug te keren naar ons laatste hotel in Bangkok.

Net als vorig jaar kozen we voor het Muse Hotel, een prachtig boetiekhotel met hemelse kamers, een royaal ontbijt en een ideale uitvalsbasis voor de laatste aankopen in de vele shopping centra zoals MBK.

Vorig jaar stonden de prachtige, talrijke tempels en het koninklijk paleis op de agenda. Dit jaar werd het een bezoek aan China-town en Bangkok-city (by day ànd night ).  


Prachtige dieren!
                                  

Bridge over the River Kwai waar precies 70 geleden...


...de oorlog plaats vond en tevens het decor was voor de gekende, gelijknamige film.
      

Op de laatste dag in Bangkok kregen we terug kriebels om nog eens te gaan vissen en besloten we om de reis in stijl af te sluiten en op Snakehead te gaan vissen, iets wat ik nog nooit eerder had gedaan.  

Het bleek een moeilijke opgave om zonder levend aas te vissen, maar ik heb er toch twee kunnen verschalken en dus was de opzet meer dan geslaagd.


Het gebruik van een grip is aangewezen want deze agressieve vis heeft vlijmscherpe tanden.

Met deze vangst kwam dan ook een einde aan onze wederom prachtige reis naar Thailand. Voor ons is het zeker niet ons laatste bezoek aan Thailand geweest en wij kunnen het iedereen aanbevelen. Ook aan de visser die geen ervaring of eigen materiaal heeft.  

Mochten er mensen zijn die hierover wat meer informatie willen, aarzel dan niet om mij te contacteren en ik zal je zo goed mogelijk helpen. Dit kan via mijn facebook (Tonio De Clercq) of via mail (tonio_declercq@yahoo.com) met de vermelding ‘info Thailand ‘zodat ik dadelijk zie waarover het gaat.

Via deze weg wil ik vooral ook nog mijn vriendin Sandra De Pessemier bedanken voor haar geduld tijdens het vissen, de prachtige foto´s en om een mega leuke reisgezel te zijn.

Hopelijk heb ik mijn steentje kunnen bijdragen om jullie nuttige informatie te bieden en tot slot:
"Keep on Fishing"...

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -