Fishing Amsterdam

Klik om naar de website te gaan

Wil jij gegarandeerd roofvis vangen en genieten van een compleet verzorgde visdag, dan zit je helemaal goed bij Fishing Amsterdam. Een professionele visgids brengt je naar de beste stekken op enkele van de meest visrijke wateren die Nederland kent. “Een vistrip bij Fishing Amsterdam is zoveel meer dan zomaar een dagje het water op!”


Meer dan zomaar een dagje het water op!

Met Fishing Amsterdam kun je alle kanten op. Uiteraard is er ’t Amsterdamse IJ en even verderop ligt het uitdagende Noordzeekanaal waar de prachtige bestanden snoekbaars, onaangetast door beroepsvisserij, op je liggen te wachten. Maar ook de Amstel en de Nieuwe Meer, met hun prachtige snoeken, behoren tot de mogelijkheden.

 

De luxe lunch, drank en het gebruik van eerste klas materiaal zijn bij de prijs inbegrepen.Vanzelfsprekend krijg je tijdens de visdag volop advies zodat je ook daadwerkelijk beter leert vissen. Ben je al enthousiast, dan kun je hier zien welke dagen Fishing Amsterdam nog beschikbaar is.

SNOEKBAARS EN MEER
De wateren in en rond Amsterdam staan bekend om hun geweldige snoekbaarsbestanden. Niet alleen de aantallen zijn uitmuntend, maar ook het formaat spreekt velen tot de verbeelding. Neem een kijkje in de
galerij en je weet wat we bedoelen.


Niet alleen snoekbaars…

Maar er is meer, veel meer. Regelmatig komen er dikke knotsen van baarzen en grote snoeken aan boord, maar ook verrassingen in de vorm van grote botten en zelfs kabeljauw behoren tot de mogelijkheden. Deze veelheid aan vissoorten maken dat elke dag op het water weer een spannende ervaring is die je niet snel zult vergeten.

BOOT EN MATERIAAL
De passie voor de hengelsport staat bij Fishing Amsterdam voorop. Natuurbeleving en waterkennis gaan hand in hand met de beste hengelsportmaterialen en een ruime, luxe aluminium visboot, de Monark Scorpion 1601 SC. Deze staat voor kwaliteit en comfort en kan tot vier vissers aan boord nemen.

 

U hoeft in principe geen visspullen mee te nemen. Voor elke vistechniek zijn namelijk specifieke hengels uit de toprange van Spro aan boord. Alles is mogelijk; of je nu wilt verticalen, dropshotten, werpen of trollen. Voor het verticalen kiest Fishing Amsterdam voor de Spro Godfather Parabolic met een lengte van 1,90 meter. Deze lichtgewicht hengels met meer dan voldoende ruggegraat voor de grootste snoekbaarzen zijn voorzien van de Black Arc molen en een uiterst betrouwbare gevlochten lijn.

Voor het trollen en werpen staan de fenomenale Signature Trollers klaar. Deze 2,20 meter lange hengels hebben een verfijnde topactie en geven je optimale controle over het kunstaas. Ook de Red Arc werpreels zijn opgespoeld met gevlochten lijn.


Topmaterialen voor topvissen.

INFO EN RESERVEREN
Wil je meer weten over Fishing Amsterdam, ga dan naar
www.fishingamsterdam.com, stuur een mailtje naar info@fishingamsterdam.com of bel gewoon even met visgids Juul Steyn: 06-41584433.
Direct reserveren kan
hier.

DUURZAAM ONDERNEMEN
Fishing Amsterdam is opgericht door Juul Steyn, scheidend hoofdredacteur van Hét Visblad en tevens de eerste fulltime visgids van Nederland. Hij heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan en is ervan overtuigd dat de hengelsport uiteindelijk de beste beheerder is van ons water en de daarbij horende visstand.


Juul Steyn 

Visgids Juul Steyn: “Beroepsvissers roepen vaak dat het voor sportvissers slechts een hobby betreft en dat zij ervan moeten leven. Het beroep onttrekt echter per definitie vis aan het water terwijl wij onze vis terugzetten. Ik wil zo laten zien dat het in Nederland ook goed mogelijk om een fatsoenlijk inkomen te verdienen met visbestanden zonder dat je deze negatief beïnvloedt. Ik zou het van harte toejuichen als beroepsvissers vandaag hun netten aan de wilgen hangen en zelf visgids worden.”

- meer visgidsen -

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -