Fish Inn & Outdoor is voorbereid op het natte seizoen

Persbericht Fish Inn & Outdoor

Fish Inn & Outdoor is voorbereid op het natte seizoen

 
Iedere visser kent het: de mooiste warmtepakken en nog een natte kont. Bij Fish Inn & Outdoor hebben ze er genoeg van voorbij zien komen. Eindelijk is de oplossing aanwezig en na een jaar getest te hebben durven ze deze broeken te verkopen als waterdicht. Het merk zal u bekend in de oren klinken en getuigt dan ook van kwaliteit.
 
Deze Jack Wolfskin icy slope pants winterbroek is licht gewatteerd en compleet elastisch zodat u bij de hengelsport of wintersport geniet van warmte-isolatie en veel bewegingsvrijheid. De broek is gemaakt van Texapore, een polyamideweefsel en een microporeuze PU-coating en ademt daardoor zeer goed, is waterdicht en robuust. De onderpijpen zijn bovendien speciaal verstevigd. Het draagcomfort van het materiaal wordt door ventilatieritssluitingen op de bovenbenen extra verbeterd. 
 
Gegaradeerd waterdicht.
 
De taillewijdte is verstelbaar.Onderaan zijn de instelbare enkelafsluiting en geïntegreerde gamaschen te vinden. De broeksband achter is verhoogd tot in de taille wat voor extra warmte in de rug zorgt. Met twee lussen kan de broekj aan een jack worden vastgemaakt. Goedkoop is hij met zijn €179,95 niet maar wij denken dat u het meer dan zat bent met uw natte achterste. 
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -