Fish Inn hoofdsponsor Vangstberichten

Fish Inn hoofdsponsor Vangstberichten 

Fish Inn uit Venlo is de nieuwe hoofdsponsor van de Vangstberichten op Total Fishing. Tijdens de komende Hengelsport en visbotenbeurs in Utrecht op 28, 29 en 30 november krijgen de winnaars van de fotowedstrijd hun prijzen uitgereikt.

Fish Inn bestaat al meer dan twintig jaar en weet met deze ervaring altijd een hele goede selectie van producten én de laatste nieuwtjes samen te stellen. De gespecialiseerde sportvissen kan z'n hart ophalen in de megastore met meer dan 1000m2 winkelopppervlakte.


Komende jaren de hoofdsponsor.

Total Fishing dankt Shimano voor de jarenlange samenwerking en is blij dat de sponsoring in samenwerking met Fish Inn kan worden hervat.

De winnaars van de diverse categorieën (Witvis - Zeevis - Snoek - Snoekbaars - Baars - Karper - Roofblei - Jeugd - Vrouwelijke sportvisser - Vliegvissen en Natuur) zullen een uitnodiging voor de prijsuitreiking ontvangen. Er zullen mooie prijzen te winnen zijn.

Nieuwe vangstberichten
De redactie van Total Fishing nodigt jullie opnieuw weer uit tot het insturen van vangstberichten en vangstfoto's. Heeft u ook een leuke foto van uw eigen vangst? Stuur dan een foto die aan onderstaande eisen voldoet naar: info@totalfishing.nl. Wanneer de kwaliteit goed is wordt hij ook in deze rubriek geplaatst. Formaat minimaal 650 pixels breed, ca. bestand van minimaal 150 kb. Groter mag wel, liever niet kleiner. Zorg dat de foto in ieder geval scherp is en niet te klein van formaat!

Vergeet niet uw naam en de manier waarop u de vis heeft gevangen er bij te zetten. Ook leuk voor de lezers is te weten met welk (kunst)aas u beet heeft gehad. Foto’s van vissen die een anti-reclame voor de sportvisserij betekenen worden niet geplaatst. Negatieve of eventuele schampere opmerkingen over foto’s van lezers in de rubriek Vraag/Aanbod/Discussie worden eveneens niet geplaatst.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de geplaatste foto’s van uzelf of anderen kunt u mailen met de redactie op info@totalfishing.nl U krijgt dan altijd antwoord. Heel veel succes en kijkplezier!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -