Fish Inn hengelsport de bellyboot specialist

Persbericht Fish Inn 

Fish Inn hengelsport de bellyboot specialist 

Met de start van het roofvisseizoen in aantocht heeft bellyboat specialist Fish Inn weer enkele knallers voor jou ingekocht. Graag laten we jou kennis maken met deze te gekke manier van vissen.

Graag willen we je de bellyboat laten zien met de beste prijs/kwaliteit verhouding, de Berkley Ripple XCD. Doordat deze bellyboot geen bladders (binnenbanden) heeft horen lekkages grotendeels tot de verledentijd. Toch is het stevige PVC materiaal geen belemmering voor het gewicht van de boot, deze weegt namelijk maar 7.5kg en is hierdoor zeer handzaam.

Tevens heeft de boot een update gekregen en is de verbeterde Berkley Ripple XCD op de markt gekomen. Vooral het stoeltje, de ventielen en de bagage tasjes zijn hierbij onder handen genomen.

De Berkley Ripple XCD bellyboot bestel je nu voor €379.95 op www.fishinn.nl Ook voor goedkopere of ander merken bellyboats ben je bij Fish Inn aan het juiste adres. Alle bellyboats bekijk je hier.

Ook op het gebied van waadpakken en andere accessoires is er bij Fish Inn voldoende keuze. Zo zijn er meer dan 10 verschillende soorten waadpakken op voorraad. Dit begint bij neopreen waadpakken vanaf €69.95 en eindigt bij de top kwaliteit ademde pakken van Scierra.

Om jou een heerlijke start te laten maken van je bellyboot carrière zijn tevens alle Scotty producten in prijs verlaagd. Hierdoor maak jij van je bellyboot een drijvende troon zonder dat dit je een vermogen kost. Alle accessoires bekijk je hier

Door de ervaring die de jongens van Fish Inn inmiddels met het bellyboaten hebben ben je hier tevens op de beste plek voor al je vragen. Alle producten die je bij Fish Inn voor 16:00 uur besteld heb je de volgende dag netjes verpakt in huis. 

Team Fish Inn wenst jou een grandioze start van het nieuwe roofvis seizoen!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -