Fish Inn Breidt het assortiment aan thermo kleding en laarzen uit!

Fish Inn Breidt het assortiment aan thermo kleding en laarzen uit!

Met de winter op komst hebben ze bij Fish Inn het assortiment aan thermo kleding weer up to date gemaakt. Naast de bestaande thermopakken van Trakker, Sundridge en Preston zijn er enkele merken bijgekomen.

Neem bijvoorbeeld de top kwaliteit Prologic Armour Max 5 pakken, deze pakken zijn bestand tegen een waterdruk van 8000mm. Tevens is er ook een lichtere (goedkopere) uitvoering van dit pak genaamd het Prologic Max 5 Comfort Pak.

Ook het nieuwe pak van Gamakatsu mag niet vergeten worden! Dit pak komt vanaf 2015 in een prachtige khaki kleur, vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje. Ook hebben ze bij Fishinn het power pak toegevoegd aan het assortiment, dit pak is voorzien van een uitneembare binnenjas voor de extreme kou.


Het assortiment laarzen heeft ook een mooie upgrade doorgemaakt. Zo zijn er nu al laarzen te verkrijgen vanaf 39.95. Toch is dit luxe model gemaakt van zeer soepel rubber en heeft de laars een verstelbare kuit. 

Van dit model is tevens een uitvoering verkrijgbaar die gevoerd is met 3mm neopreen, dit materiaal zorgt voor een beter comfort en houd de voeten net iets warmer tijdens de koudere dagen. Wanneer het echt koud wordt zijn er gevoerde laarzen te verkrijgen van het merk Eiger of SAD.


Zoek jij warme kleding en schoeisel voor de scherpste prijzen dan ben je bij Fish Inn  aan het juiste adres!


http://www.fishinn.nl/outdoor/laarzen-waadpakken.html
http://www.fishinn.nl/outdoor/thermo-pakken.html
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -