Finale TFT Trout Serie A

Persbericht Hennie Kruidenier

Finale TFT Trout Serie A

Vele forelvissers uit Nederland, Duitsland en België zijn onder de indruk geraakt van de finale van de TFT Trout Serie A die dit jaar in Millerscheid Duitsland werdt georganiseerd. Het was de grootste forelwedstrijd die ooit in Duitsland heeft plaatsgevonden

Het randprogramma van dit evenement zorgde ervoor dat de forelvissers het uitstekend naar hun zin hadden. DJ CD zorgde de gehele dag voor een geweldige stemming door geweldige muziek te draaien.


De vele toeschouwers kijken hoe de deelnemers de verschillende technieken van het Tremarellavissen toepasten.

Leverancier Berkley presenteerde in het Berkley Trout Info Center alle nieuwigheden van 2011, waaronder de nieuwe Tremarella hengels en het Berkley Trout Bait met knoflookgeur in verschillende kleuren. Er waren verschillende demonstraties forelroken waar de specialisten vele tips en tricks prijsgaven en in de Mega Tombola zaten zoveel prijzen dat er weinig toeschouwers zonder prijs naar huis gingen.

Tijdens de 10 wedstrijden in Duitsland en 1 in Nederland, hebben zich meer dan 500 deelnemers aangemeld. De interesse voor het forelvissen was zeer groot: ca. 4.000 tot 5.000 toeschouwers hebben de TFT Tour bezocht. De meervoudige kampioen forelvissen uit Italië, Gino Soffritti, demonstreerde samen met zijn Top Team het zeer populaire Tremarella vissen.


Een groot deelnemersveld.

De 32 finalisten moesten zondag 14 november alles uit de kast halen om deze finale te winnen. Om 9.00 uur begon de TFT Trout Serie A Finale waar 4 keer 60 minuten gevist werd. Na iedere 60 minuten moesten de deelnemers van plaats wisselen en er werdt gevist in 4 vakken waardoor iedereen op deze vijver op verschillende plekken kwam te staan.


De eerste drie plaatsen.

De forellen lieten deze dag goed vangen en de deelnemers hadden na afloop een goed gevulde koelbox. Julian Hebenstreit van het TFT Team Duitsland won deze finale met maar liefst 71 forellen en wist zijn titel net zoals vorig jaar op zijn naam te zetten.

Ook Lars Lindemann van het TFT Team Duitsland behaalde net als vorig jaar de 2e plaats. Ook met 71 forellen, maar zijn gevangen forellen hadden gezamenlijk iets minder gewicht. De 3e plaats  werd knap behaald door Felix Scheuermann die zijn eerste finale viste. In totaal werden er in 4 uur een ongelofelijk aantal van 1875 forellen gevangen.


Een geslaagd evenement.

Het Tremarella vissen werd door de winnaars en bijna alle andere finalisten toegepast. Men kan hier uit opmaken dat de Tremarella visserij echt meer vis oplevert. In Nederland begint deze visserij langzaam maar zeker bekend te worden en vissers die deze techniek al toepassen zijn al zeer succesvol. Bij diverse Nederlandse winkeliers zijn de Tremarella producten van TFT al te verkrijgbaar.

De gigantische prijzentafel werd o.a. gesponsord door  TFT, PURE FISHING, FTM Fishing Tackle Max, Tubertini, Fangplatz.de en M.S.D. - Medien Service Deutschland.

Het Italiaanse Soffritti Team bestaande uit Gino Soffritti, Renzo Vergnasco, Andrea Pasqua, Mirco Venturelli en Mauro Corradini, hadden van deze dag genoten en komen volgend jaar zeker terug naar de 2011-editie in Millerscheid. U ziet dat het Tremarella vissen mensen uit alle landen bij elkaar brengt.

Na afloop van de prijsuitreiking was er nog een gigantische vuurwerkshow waarna er tot in de late uurtjes nog werd doorgefeest.

De TFT Producten zijn o.a. verkrijgbaar bij:

     
  • Hengelsport Hennie Kruidenier - Spoelsterstraat 45 - Haaksbergen
  •  
  • Hengelsportreus - Braambergweg 4 - Drempt
  •  
  • Fauna Hengelsport - Markt 3 - Geertruidenberg
  •  
  • Anton Corton Hengelsport - O.L. Vrouwestraat 30 - Heteren
  •  
  • Welkoop Huissen - Huismanstraat 44 - Huissen
  •  
  • Voorhuis Hengelsport - Hoofdstraat 33 - Albergen
  •  
  • Faunaland Zunnebeld - Van Karnebeekstraat 40 - Zwolle
  •  
  • Forellenvijvers Deep’n - Oude Goorseweg 10 - Diepenheim

Voor meer impressies van deze finale en de zeer succesvolle Tremarella technieken kunt u kijken op www.teamtft.de

 

ANDEREN LAZEN OOK