Finale TFT Tremarella Trout Serie A

Wedstrijdinfo verzorgd door Hengelsport Kruidenier

Finale TFT Tremarella Trout Serie A

Beste forelvissers, wij nodigen u van harte uit om bij de TFT Tremarella Finale van de Trout Serie A 2011 aanwezig te zijn. Deze wordt gehouden op 23  oktober 2011 bij Forellenvijvers Deep’n in Diepenheim, Oude Goorseweg 10, 7478 SC in Diepenheim.

De TFT Trout Serie A heeft ook dit jaar vele Nederlandse forellenvissers enthousiast gemaakt. Het moderne forelvissen met de Tremarella-techniek wint aan populariteit. Vele toeschouwers waren getuige van de Tremarella-technieken  tijdens de TFT Tour door Nederland.
 
Tijdens deze finale op 23.10.2011 is er een DJ CD Roadshow, de TFT Tremarella Tackle Shop, een presentatie van de allernieuwste Tubertini Tremarellahengels (de “Trout Finder 3000”), FTM Wasmotlarven Center met uitleg over het gebruik van dit succesvolle aas, een workshop met demonstraties voor Tremarella-montages en -technieken door de vice-wereldkampioen forelvissen 2011, enzovoorts.

De 24 deelnemers uit België, Duitsland en Nederland laten tijdens deze finale hun vaardigheden zien. Ook vist het Berkley TroutTec team mee die dit jaar Nederlands Kampioen 2011 forelvissen is geworden. De finale begint om 9.00 uur waarna er 4 x 1 uur wordt gevist.

Na elk uur hebben de deelnemers een kleine pauze en gaan ze van stek wisselen. Naast de geweldige prijzen die er te winnen zijn ontvangen de 3 beste deelnemers ook nog een uitnodiging voor de MEGA TFT Finale op 13 oktober 2011 in Duitsland bij  forellenvijver in Millerscheid. Meer informatie over de TFT Trout Serie A vindt u op www.tremarella.nl.

Programma:
Van 9.00 uur tot 15:00 uur: TFT Tremarella Finale.
Om 16.00 uur: eten en drinken voor alle deelnemers, sponsoren en genodigden.
Om 17.00 uur: prijsuitreiking.                           

Met vriendelijke groeten uit Haaksbergen & Schladen,
Paul Keizers & Lars Lindemann - Organisatoren van de TFT Trout Serie A 2011


ANDEREN LAZEN OOK