Figure8Lures bij Kruidenier


 

Figure8Lures bij Kruidenier  

Hengelsport Hennie Kruidenier heeft naast een grote collectie Pearsen Grinders spinnerbaits nu ook Figure8Lures spinnerbaits in zijn assortiment opgenomen. Deze spinners komen direct uit the USA en worden met de hand vervaardigd.

De spinnerbaits kunnen perfect worden gebruikt voor het werpend vissen en de grotere modellen zijn ook uitermate geschikt voor het trollen achter de boot. De MINI BOSS is een uitstekende maar kleinere spinnerbait die enorme resultaten heeft opgeleverd. 
 
Mini Boss
 
De MINI BOSS is gebouwd op een 0,45mm draad frame met daarop de dubbele bladen waarvan er een draait op de as en de de tweede, de willow, aan een gelagerde quicksnap die zorgen voor de juiste trillingen. De MINI BOSS (15 centimeter, 37 gram) is een geweldige spinnerbait voor het hele jaar.
 

 
De BOSS spinnerbait (20 centimeter, 70 gram) is gebouwd voor veelzijdig gebruik en kan langzaam worden binnengevist langs diepere gedeeltes en structuren of juist snel om het oppervlaktewater af te vissen.

De Boss Willow is voorzien # 6 French blade op de schacht en een # 6 willlow blad verbonden met de snapswivel. De Boss word uitgevoerd met een semi-wrap op de 0,51mm dikke as. De twee 7/0 haken zorgen voor geweldige inhaking. Een magnum trailer grub wordt toegevoegd voor extra attractiviteit. 
 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Hengelsport Hennie Kruidenier