Fauna Hengelsport breidt roofvisassortiment uit

Persbericht Fauna Hengelsport 

Fauna Hengelsport breidt roofvisassortiment uit 

Bij Fauna Hengelsport is men voortdurend op de hoogte van de nieuwste producten en trends op roofvisgebied. Dat is ook niet vreemd, want de megastore in Raamsdonksveer is niet voor niets de grootste roofvisspecialist van Nederland en België.  

Aangezien er de laatste tijd behoorlijk wat nieuwe, interessante items aan het assortiment van Fauna Hengelsport zijn toegevoegd, hebben we even de moeite genomen om alles voor je op een rijtje te zetten.

Doodaas dobbers van Fox Rage Predator

Nu de dagen korter worden en de temperaturen dalen is het weer tijd om de doodaas hengel uit de kast te halen, daarom heeft Fox een geheel nieuwe serie doodaas dobbers uitgebracht. Stuk voor stuk dobbers van topkwaliteit, die bovendien prachtig zijn afgewerkt. Bekijk de hele serie..

De Abu Garcia Svartzonker Mc Pike

De Abu Garcia Svartzonker Mc Pike is perfect voor het vissen op snoek. Deze shad beschikt over een stevige body en een sterke staart actie die onweerstaanbaar is voor snoek. Lees meer..

Volledig Assortiment River2Sea

Het Amerikaanse River2Sea heeft zich volledig gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardig kunstaas. Elk kunstaas van River2Sea is ontworpen door een van de beroemde Prostaffers en uitvoerig door hen getest. En het volledige assortiment is nu verkrijgbaar bij Fauna Hengelsport!  Bekijk het volledige assortiment..

Westin
Ricky The Roach Soft Lure


De Westin Ricky The Roach Soft Lure is perfect geschikt voor het vissen op baars en snoekbaars. De soepele schoepstaart, levensechte vinnen en de stevie body geven deze shad een enorm grillige actie.  Lees meer..

Spro Henk Simonsz /// Pro Series /// Hengels

In nauwe samenwerking met roofvisexpert Henk Simonsz heeft Spro deze geheel vernieuwde Pro-Series kunstaas hengels ontwikkeld. Deze serie van specialistische hengels kenmerkt zich door de uiterst fraaie looks, uitstekende eigenschappen en hoogwaardige componenten. Deze lichtgewicht juweeltjes zijn het bewijs dat goede kwaliteit ook heel betaalbaar kan zijn.  Bekijk de hele serie..

Move Mountains Seeglo Thinsulate Vibram Laarzen

De Move Mountains Seeglo Thinsulate Vibram laarzen zijn 100% waterdicht en zijn gemaakt van de beste kwaliteit thermoplastisch rubber, hierdoor houden deze laarzen uw voeten heerlijk warm, zelfs bij temperaturen ver onder het vriespunt.  Lees meer..

Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook en Instagram

Fauna Hengelsport

Oeverkruid 20

4941 VV Raamsdonksveer

tel: +31 (0) 162 – 51 33 08


info@hengelsportfauna.nl
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -