Fauna Hengelsport breidt roofvisassortiment uit

Persbericht Fauna Hengelsport

Fauna Hengelsport breidt roofvisassortiment uit

Hoewel het gigantische roofvisassortiment van Fauna Hengelsport al meer dan compleet was te noemen, staat de winkel in Raamsdonksveer niet bepaald stil. Zo zorgen ze er bij Fauna Hengelsport telkens weer voor om nieuwe 'hot items' als eerste in huis te hebben. 
 
Ook dit jaar zijn er weer een aantal fantastische producten op de markt verschenen en uiteraard ben je bij Fauna aan het juiste adres als jij als eerste van deze producten wil profiteren. 
 
Hengels – Legend Extreme van St. Croix
Aan de enorme collectie roofvishengels dat uit meer dan 150 soorten bestaat is onlangs de gehele collectie van St. Croix toegevoegd.
 

Meer dan 150 soorten roofvishengels.
 
Een serie die werkelijk met kop en schouders boven alles uitsteekt is de nieuwe Legend Extreme serie van St. Croix. De schitterende blank van de Legend Extreme serie is om te beginnen perfect uitgebalanceerd en heeft ondanks haar slanke postuur een heerlijk strakke actie.
 

De hele serie Legend Extreme in voorraad.
 
Diezelfde actie is werkelijk ongekend, want bij een aanbeet blijkt de hengel zonder moeite tot bijna het handvat door te kunnen buigen. Met recht een juweel van een hengel en bij Fauna kun je de gehele serie bezichtigen en testen!
 
Westin
Hoewel het merk Westin in Scandinavië haar sporen allang heeft verdient, was deze tot voorkort in Nederland relatief onbekend. Inmiddels is het merk in hoog tempo bezig om Nederland te veroveren en dat heeft met name te maken met een aantal fantastische producten die het onlangs op de markt bracht.
 

'Mike The Pike', van rubber.
 
‘Mike the Pike’ is daar misschien het beste voorbeeld van. Veel realistischer dan dit ga je ze niet vinden! Naast een fantastische kleur beschikt ‘ Mike the Pike’ dankzij zijn rubberen body over een fenomenale actie. 
 
Illex
Het merk Illex behoeft in Nederland geen introductie: de pluggen van dit Franse merk zijn van absolute klasse.
 

Ruime keus Illex pluggen.
 
Het mag daarom geen verrassing zijn dat Fauna beide soorten in grote getale in huis heeft gehaald!
 
Biwaa
Het Franse Merk Biwaa is ook één van de nieuwkomers in het assortiment van Fauna Hengelsport. Naast een prachtige serie shads heeft het merk onlangs één van de mooiste swimbaits ter wereld op de markt gebracht: de ‘Swim Pike.’
 

Levensechte zwemactie.
 
Dankzij zijn flexibele kern is de Swimpike uitgerust met een levensechte zwemactie. Zowel de zinkende als de snelzinkende versie van de Swimpike is bij Fauna Hengelsport in alle kleuren voorradig.
 
Merken
Dankzij deze uitbreiding bestaat het kunstaaspakket van Fauna inmiddels uit de merken: Mega Bass, Spro, Rage, Lucky Craft, Mann’s, Storm, Rapala, Musky Mania, Reaction Strike, Tackle Industries, Musky Innovations, Spigg, Strike Pro, Izumi, Pearson’s Grinder, Abu Garcia, Yo-zuri, I.T.T, Savage, Salmo, Bomber, River2 sea, Duo, Illex, Sebile, Biwaa en Westin. 
 
Fauna Hengelsport                     Openingstijden:
       
Oeverkruid 20                               maandag 13:00 - 18:00
4941 VV  Raamsdonksveer       dinsdag t/m donderdag     09:00 - 18:00
tel:  0162 - 51 33 08                     vrijdag 09:00 - 21:00
fax: 0162 - 51 08 10                     zaterdag 09:00 - 17:00
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -