Fair for Lure & Fly verwelkomt Vishotel Friesland

Fair for Lure & Fly verwelkomt Vishotel Friesland

Diverse sportvissers hebben de Mariahoeve in Friesland al ontdekt en proberen deze fraaie vislocatie angstvallig geheim te houden. Dat gaat niet lukken, want er komen beslist meer sportvissers die op de deur gaan kloppen van Greet en Barry aan de Utbuorren 16 in Terherne, nu men besloten heeft om de Fair for Lure & Fly aan te doen…

Vishotel Friesland ofwel de Mariahoeve is een gastvrije accommodatie met verhuur van visboten in het Friese Merengebied. Een ideale plek voor de sportvisserij. In de meren zijn vooral snoekbaars en brasem de veel beviste soorten, terwijl in de polderwateren snoek, baars en ruisvoorn kunnen worden gevangen. Vishotel de Mariahoeve is het hele jaar geopend en het waterrijke gebied (Sneekermeer) valt vanaf deze accommodatie perfect uit te kammen.

   
In de hoeve bevinden zich vijf comfortabele tweepersoons appartementen/ hotelkamers op de begane grond. Barry en Greet verhuren daarbij stalen en aluminium visboten, die zeer geschikt zijn voor kleine plassen, vaartjes en meertjes bij Terherne, maar ook voor het Sneekermeer en het Prinses Margrietkanaal.


Diverse sportvissers hebben de Mariahoeve in Friesland al ontdekt.

De visboten zijn het hele jaar te huur. De dagverhuur van een Marcraft visboot bedraagt €100, - maar kan ook worden besproken in combinatie met een van de kamers en B&B. Ook het inhuren van een visgids (zoals NKS’er Tjeerd van der Ploeg) behoort tot de mogelijkheden. De rolstoelgebonden vissers hoopt men ook snel een Marcraft visboot aan te kunnen bieden voor € 100 per dag - zie www.rolstoelboot.nl


De dagverhuur van een Marcraft visboot bedraagt €100,

Op de Fair for Lure & Fly in Maurik op 4 en 5 september a.s. kunnen leuke arrangement geboekt worden en wordt alle verdere informatie verstrekt.

Meer details op www.vishotelfriesland.nl of www.demariahoeve.nl

Voor alle up to date informatie over het evenement op het Eiland van Maurik kunt u terecht op www.hengelsporthuis.com

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -