Eyecatchers op Visma 2010

klik om naar de website te gaan

kik om naar de spro website te gaanEyecatchers op Visma 2010

Spro is ook weer groots aanwezig op de Visma 2010 in Rotterdam. Eén van de eyecatchers is het Strategy Fuzz System. Dit gecamoufleerde systeem werd al met groot succes op de Karperbeurs getoond.

Naast de Spro productenlijn, de Strategy range, de Gamakatsu haken en lijnen en de gehele Dynamite Baits range, zijn er tevens verschillende consultants aanwezig om u het nieuwe assortiment te tonen.

Strategy The Fuzz
Het Fuzz systeem is gebaseerd op het principe dat karpers rietstengels en wier als natuurlijke aanwezigheid in het water accepteren. Karper kan zich op (dressuur)water vaak argwanend gedragen ten opzichte van lood, lijn, tubes en zelfs van haken.

Het Fuzz systeem heeft de onderdelen gecamoufleerd waardoor het eruit ziet en voelt als natuurlijke elementen (drijfvuil of wier). Het gewenste effect is dat de karper hier heel natuurlijk op reageert.


 
Met deze set-up kan een volledig gecamoufleerd systeem aangeboden worden dat qua zicht, gevoel en aasopname totaal verschilt van alle huidig, gebruikte systemen in de karpervisserij.


 
Dynamite Baits Fluro pop-ups
Naast het Strategy en Gamakatsu programma is er ook voldoende aandacht voor Dynamite Baits op de stand met onder andere een reeks aan Fluro Pop-Ups.

Deze werden ontworpen door Dynamite Baits om direct karpers aan te trekken door een combinatie van de beste attractie, effectieve flavours én extra toegevoegde attractants voor het vangen van grote vissen.
 
U vindt Spro op standnummer 607.

www.spro.eu | www.gamakatsu.nl
www.strategycarp.eu | http://www.dynamitebaits.com