image description

Extreme prijsverlagingen JRC bij Fish Inn

Extreme prijsverlagingen JRC bij Fish Inn Hengelsport! 

Fish Inn Hengelsport heeft weer enkele prachtige JRC aanbiedingen voor jullie klaarstaan. Het aankopen van een nieuwe brolly, stoel of tas is nog nooit zo gunstig geweest! Onderstaan nemen we de beste aanbiedingen met jullie door.


JRC Contact Oval

 
Meer hoofdruimte nodig? Dankzij het intelligente lage profiel van het spreidsysteem is de ruimte onder de paraplu enorm vergroot. De JRC Contact Oval heeft een nylon tentdoek met een PU coating dat zorgt voor een waterdichtheid van maar liefst 5000 mm.
 
JRC Contact Zip Brolly
 
 
Heb je meer behoefte aan een compleet gesloten shelter zonder gebruik te hoeven maken van een losse overwrap? Om deze JRC brolly nog eenvoudiger te maken hebben de ontwerpers ervoor gekozen om het frontpaneel drie opties mee te geven. Zo kun je er een volledig groen, transparant of mozzy mesh paneel in bevestigen.
 
JRC Contact Lite Chair
 
 
Heb jij al vaker een gastenstoeltje willen kopen voor het geval dat je vismaten op de koffie komen? Voor nog geen 35 euro koop je nu een stoeltje dat ondanks de lage prijs toch voorzien is van vier verstelbare poten, de ideale gastenstoel!

Wil je meer informatie over deze producten, klik dan op de afbeeldingen.
 
Fish Inn & Outdoor
Doctor Cuypersstraat 24
5912 KA Venlo
Tel. nr. +31 (0)77 – 3541 449
Internet: www.fishinn.nl
Email: info@fishinn.nl

ANDEREN LAZEN OOK