Extra voorlichting groene mbo

Persbericht Groene Welle

klik om naar de website te gaanExtra voorlichting groene mbo

Op donderdag 1 juli a.s. organiseert De Groene Welle in Zwolle en Hardenberg van 19.30 uur tot 21.00 uur een extra voorlichtingsavond over haar groene mbo-opleidingen. Voor iedereen die nog geen studiekeuze heeft kunnen maken, is dit het moment om kennis te maken. 

Naast algemene informatie over de school kunnen bezoekers kennis maken met verschillende opleidingen, zoals Sportvisserij en acquacultuur, Dierentrimmer en Werkbegeleider zorgbedrijf. In alle opleidingen speelt de praktijk een belangrijke rol.

De Groene Welle biedt verschillende uitdagende opleidingen, die allemaal goed voorbereiden op een toekomstige baan. Vanaf het eerst jaar is er al volop aandacht voor de praktijk en dit blijft in alle opleidingen een grote rol spelen. Tijdens de voorlichtingsavond wordt er informatie gegeven over zowel de BOL- als de BBL-opleidingen.

In een BBL-opleiding werken leerlingen vier dagen in de week bij een bedrijf in de groene sector en gaan ze één dag in de week naar de schoolbanken voor theorie, praktijk en overleg.

Kijk voor meer informatie over de school op www.groenewelle.nl