image description

Experience 2019

Experience 2019

Het wordt alweer de zesde editie van ons prachtige praktijkgerichte roofvisevent, de Pike Experience. De eerste zondag van oktober is vaste prik geworden en dit jaar valt dat op zondag 6 oktober. Kom je ook?

De aankomende Pike Experience belooft weer een mooi evenement te worden! Dit jaar hebben we weer nieuwe en bijzondere deelnemers en dit op een totaal nieuwe toplocatie, namelijk Watersportcentrum Uitgeest. Watersportcentrum Uitgeest een fantastische locatie direct gelegen aan het Uitgeestermeer. De basis van dit event is vanzelfsprekend gezelligheid, maar ook dit jaar hebben we weer een groot aantal deelnemers en activiteiten.  Dit mag je als roofvisser niet missen!

Details op een rij:

  • Datum: Zondag 6 oktober 2019; Tijd: 10:00 – 17:00 uur;                                                                                                    
  • Locatie: Watersportcentrum Uitgeest, Lagendijk 7, 1911 MT Uitgeest
  • Entree: Voor SNB-leden GRATIS, neem daarom je ledenpas mee want deze moet je bij de ingang tonen !!! Niet-leden betalen €5,--  die ze terug krijgen als ze ter plekke lid worden.
  • Parkeren: GRATIS;

Dit jaar zal er wederom een mooie selectie aan winkeliers, groothandels en kunstaasbouwers aanwezig zijn.
Een kleine greep uit de deelnemers: Lagerweij Hengelsport, Engelhart Hengelsport IJmuiden, Handy Fish, Westin, Spro, Rozemeijer, Shimano, Technautic, Lureparts, Derkbaits en vele, vele anderen.

Tevens zal er een aantal visgidsen aanwezig zijn en bestaat de mogelijkheid om een hengeltje uit te werpen op het Uitgeestermeer. Uiteraard organiseren we ook weer de 2e hands markt, altijd één van de grote publiekstrekkers, waar een ieder zijn of haar gebruikte hengelspullen kan inbrengen. Dus mocht je hengelspullen hebben waar je vanaf wilt, neem deze dan mee om in te brengen. Een klein percentage van je opbrengst is dan bedoeld voor de vereniging. Ook dit jaar vindt de bekende tombola weer plaats. De prijzen zijn dan ook echt om over naar huis te schrijven. Dus koop die loten, win mooie prijzen en ondersteun hiermee tevens onze vereniging.Twee prachtige hengels voor onze trouwe leden
Dit jaar worden er maar liefs twee Shimano Yashei Pike hengels (1 spin en 1 casting uitvoering) t.w.v. €159,95 per stuk verloot. Om 13:00 uur begint de trekking en maakt ieder aanwezig SNB lid kans op het winnen van één van deze prachtige hengels. Deze beide hengels gaan er dus om die tijd uit. Wil jij kans maken op één van deze hengels, kom dan naar de Pike Experience, neem je Ledenpas mee en haal een speciaal “Yashei lot” bij de SNB stand.

Ieder lid dat zich meldt met zijn Ledenpas heeft recht op één lot. Voorwaarde is dat je vóór 1 januari van dit jaar al lid van de SNB was (vrijwilligers Pike Experience en bestuursleden zijn uitgesloten van deze actie). Deze hengels zijn dus bedoeld voor onze trouwe aanhang! Voor nieuwkomers hebben we een andere actie die in Utrecht wordt gehouden tijdens de Hengelsportbeurs. Tijdens deze beurs worden er wederom twee Shimano Yashei hengels verloot onder onze nieuwe leden!Gratis toegang voor SNB leden
Neem je Ledenpas mee voor gratis toegang. Als je ook dit jaar weer GRATIS de Experience wilt bezoeken, neem dan je SNB Ledenpas mee. Bij de entree moet je die laten zien om aan te tonen dat je lid bent van de SNB. Ben je geen lid, dan betaal je  €5,--  per persoon. Die €5,--  krijg je trouwens weer terug als je tijdens de Pike Experience lid wordt.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Sterk en stabiel
Willem Moorman -
image description
Start Rebelcell Experience Center
Willem Moorman -