Exotisch kunstaasvissen met Arnout Terlouw

Gravenhaagse Hengelsport Vereniging

Exotisch kunstaasvissen met Arnout Terlouw

Vrijdag 15 maart vanaf 20:00 organiseert de Roofviscommissie van de Gravenhaagse Hengelsport Vereniging een lezing van Arnout Terlouw over het kunstaasvissen op exotische roofvissenfishing.nl. Dit belooft een zeer interessante en boeiende lezing te worden.

De lezing van Arnout Terlouw wordt gehouden in het clubgebouw "De Topstek" van de 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging, Madesteinweg 34 te Den Haag.

Vissen met kunstaas  in ons (koude) kikkerlandje op snoek, baars, roofblei , snoekbaars en zeebaars is en blijft mooi. Maar voor wie van reizen houdt en graag in een adembenemend mooie natuur wil vissen op beresterke, superagressieve rovers - voor diegene liggen er nog heel wat avontuurlijke uitdagingen te wachten!



Pionier en globetrotter Arnout Terlouw neemt je mee naar de fascinerende wereld van de Amazone, op jacht naar de legendarische peacock bass, de vervaarlijke payara met zijn graaf Dracula gebit, arawana, tijgermeervallen en meer. Naar de Aziatische jungle waar slangenkopvissen (giant snakehead) en junglebaarzen (jungle perch) harder op je kunstaas knallen dan je voor mogelijk houdt.

Naar Bolivia en Argentinië op zoek naar de golden dorado, een van de mooiste en tegelijkertijd meest agressieve rover met de hardste bijtkracht per vierkante centimeter! Naar West Papua waar Papuan black bass en barramundi over de rivieren heersen en als dat nog niet genoeg is zijn er op de riffen voor de kust enorme GT’s, Spaanse makrelen en vervaarlijke barracuda’s te vinden, die maar een doel voor ogen hebben – je kunstaas zal en moet verrot gebeten worden!

Aanmelden per e-mail aan: roofvisafdeling@ghvdenhaag.nl