image description

Evezet fishing vanaf september exclusief verdeler Marukyu, BaitFactory en Ecogear/Nories

Persbericht Evezet 

Evezet fishing vanaf september exclusief verdeler Marukyu, BaitFactory en Ecogear/Nories 

Onlangs tekenden CEO Europe John Loftus namens Marukyu en Brandmanager Jan van de Bovenkamp namens Evezet in Nijkerk de overeenkomst. En dus is het met gepaste trots dat we U melden dat de overeenkomst met alle bovenstaande merken gesloten is en wij de sportvisser nog breder kunnen bedienen.

Naast de reeds populaire merken zoals bijvoorbeeld Evezet, Frenzee, Trabucco, Kamasan, Ringers en CatGear nu dus deze schitterende merken en producten. High-end en toch betaalbaar is ons streven, we zullen met de winkeliers in uw omgeving samenwerken om een breed pakket aan te kunnen bieden.

Marukyu is wellicht de grootste lokvoer producent ter wereld, een prima sparringpartner dus, ook de op biologische basis geproduceerde imitatie baits zijn state of the art.

Baitfactory is een merk met een schitterende range aan top boilies en pellets, liquids en additieven.

Ecogear/Nories zijn Soft- en Hardbait merken waar een klein pakket high-end hengels aan toe is gevoegd, de passie spat af van alle topproducten die voor alle predatoren schijnbaar onweerstaanbaar zijn.
We zullen op alle mogelijke manieren de merken bij U onder de aandacht brengen, op beurzen, open dagen en via web en ook Facebook zal regelmatig aandacht worden gegeven aan deze topmerken.

Binnenkort een product update op deze website.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -