image description

Even een update voor het nieuwe seizoen

Een update van Catfish camp caspe

Na alle winterwerkzaamheden in ons camp zijn we weer begonnen met vissen.Sommige mensen denken dat wij in de Winter alleen in de zon liggen, helaas is niks minder waar, boten onderhoud geven, appartementen opnieuw schilderen, alles wat kapot is repareren enkele nieuwe meubels aanschaffen enz enz.

Maar dat is weer achter de rug, zoals elk jaar begint het seizoen met snoekbaarsvissers die met kunstaas dit jaar veel betere vangsten boekten als vorig jaar, dagen met 10 tallen snoekbaarzen werden weer gehaald. Ook vissen met mooie afmetingen.

Dit jaar was het Lang droog in Spanje na eind januari viel er geen druppel regen meer tot begin mei. Iets wat aan de watererstand te zien was, deze is na de regen in het noorden van Spanje weer enkele meters gestegen.

Het meerval en karper seizoen loopt inmiddels weer, we vissen met pellets op onze vertrouwde stekken en onze gidsen hebben vanaf once pontoon boten al weer een behoorlijk aantal 2m+ meervallen weten te landen.

Inmiddels zijn de temperaturen weer flink gestegen met op sommige dagen tot 30 gr waardoor de meerval  langzaamaan aan paaien begint te denken en daardoor minder eet maar wel agresief op voorbij zwemmend kunsaas reageert.  Vooral extra diep lopende pluggen doen het goed. Iets wat knalharde aanbeten, spectakulaire drils, die trolhengeltjes zijn beduidend lichter dan de pelletstokken en mooie vangsten oplevert.

Ook zijn er al mooie karpervangsten gedaan nog geen super zware vissen maar een 10 tal aanbeten in een dag met verschillende hard vechtende schubkarpers van 20 kg  is toch niet slecht te noemen. We vissen hoofdzakelijk met pellets en voeren met veel mais 20 kg pp per dag is echt niet overdreven.

Het voorseizoen zit al behoorlijk volgeboekt vanaf augustus zijn er nog plaatsen beschikbaar. Dus als je ook nog kans wilt maken op een dikke karper of meerval wacht niet te Lang, vooal eind september of oktober is zeker voor de karper een uitgelezen periode.

Catfish camp caspe

www-catfish-camp-caspe.com

Tel: 0034659371378  ( Gert)

ANDEREN LAZEN OOK