European Pike Angling Challenge nieuws

Standard Horizon verlengt kontrakt met de organisatie van de European Pike Angling Challenge.
 
Standard Horizon laat weten bij monde van John Ezendam, dat ze het kontrakt verlengd hebben met de organisatie van de “European Pike Angling Challenge” tot en met September 2017.



Deze competitie is in stijgende lijn wat betreft het aantal deelnemers.  Dank zij een aantal vaste sponsoren, is dit evenement uitgegroeid tot een van de betere wedstrijden in Europa met een ongeevenaarde sfeer en gezelligheid. De Pike Challenge staat vooral bekend om haar credo dat;  „Het meedoen minstens zo belangrijk is als winnen.”

Hoofdsponsor John Ezendam is weer druk bezig zijn internationale relaties te bewegen om zo veel mogelijk prijzen te geven voor dit unieke evenement.


 
Wederom is de eerste prijs een prachtige aluminium boot met daarnaast 5 prijzen van Standard Horizon waaronde de plotters en marifoons.Verder een buitenboordmotor maar ook een speciale rubberboot als extra prijs. Nieuwkomer is Raven Fishing and Outdoor met kunstaas en tassen etc
Groothandel SPRO aanwezig met hengels en molens.
 
Verder zullen sponsoren uit Finland, Rusland en Denemarken hun bijdrage leveren in de vorm van allerlei hengelsportspullen. Van de locals zijn er de betrokken Pubs en de plaatselijke jachthaven die uitpakt met prijzen.


 
Inschrijvingen zijn inmiddels in volle gang en de organisatoren Jim Robinsen en Bill Hickey verwachten, zoals het er nu naar uitziet opnieuw deelnemers uit minstens 14 landen waaronder het vroegere Oostblok. Exclusieve rapportage voor Total Fishing wordt weer verzorgd door John Ezendam en Ferdinand Heijerman.

De Pike Challenge wordt in 2008 op 22, 23, en 25 september gehouden. Meer info: jez@standardhorizon-benelux.eu