Empire Baits Voorjaarsactie

Persbericht Empire Baits

Empire Baits Voorjaarsactie

Empire Baits is al jaren een betrouwbare en klantgerichte aasleverancier. Wij leveren een totaalpakket van pellets, ingrediënten, boilies (readymades en freezerbaits uit eigen fabriek) dips, pop ups, boiliemixen, flavours en nog veel meer.

Onze producten zijn gemakkelijk te bestellen in de online webshop en veilig te betalen met uw eigen bank via Ideal. Vanaf 100 euro worden alle bestellingen ongeacht gewicht in de gehele Benelux en Duitsland gratis thuis gestuurd.

Wij leveren zowel 14 mm, dumbells en 20 mm boilies. Alle boilies zijn verpakt in zakken van 5 kilo en ook los per zak te bestellen. Dus ideaal als u kennis wil maken met onze producten zit u niet aan grote afnamen vast. Prijzen van de boilies variëren vanaf € 4,50 tot 6 euro per kilo.

Nieuwe smaak voor 2012: Spicy Squid & Krill


Spicy Squid & Krill… Nieuw voor 2012

Deze boilie is een mix van kruiden vismelen en krill poeder. de smaak van de boilie is speciaal als je hem proeft, proef je eerst de vismelen en na enkele seconden later smaakt hij heel pikant door de chilis! Ingrediënten onder andere:  LT vismeel, krill poeder, chili poeder, visolie, squid poeder, zeezout en multimino.


Ook verkrijgbaar in 14 mm Dumbells

* Actie is geldig van 16-2-2012 tot en met 24-2-2012 en geldig op alle producten, uitgezonderd ingrediënten en bulkzakken pellets! Goedkoopste product is gratis.



ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -