Elektrisch verwarmde bodywarmer

Elektrisch verwarmde bodywarmer 

Door Don Schley

Klappertanden langs de waterkant is niet meer nodig. Roteg Racing is namelijk op de markt gekomen met een elektrisch verwarmde bodywarmer. Een aanwinst voor vele sportvissers en andere outdoor activiteiten, zoals bijvoorbeeld de paardensport.

Het vest wordt geleverd inclusief Lithium batterij en 230 Volt oplader. Optioneel zijn een extra Lithium accu en 12 Volt auto oplader. Erg handig wanneer u voor langere tijd buiten bent. De elektrisch verwarmde bodywarmer model WarmMe, is beschikbaar in maat S/M en L/XL.

Deze bodywarmer houdt uw lichaam heerlijk warm middels de ingebouwde warmtedraden. Deze zijn geplaatst op zowel de borst als op de rugzijde. U kunt de werking vergelijken met een elektrisch verwarmde deken echter wordt deze verwarmde bodywarmer verwarmd middels een zeer kleine en lichte oplaadbare Lithium batterij. De spanning bedraagt slechts 7,2 Volt en is dus volkomen veilig!


Middels een druktoets kunt u de verwarming eenvoudig op drie verschillende temperaturen aanzetten. Aan de hand van de kleur verlichting van de druktoets kan eenvoudig gezien worden op welke temperatuur de verwarming is ingesteld (28, 33 of 38 graden).


Door de unieke ritsen aan de zijkant kan de bodywarmer versteld worden in twee maten. Deze optie is dus eventueel ook te gebruiken indien u soms meer of minder kleding onder de bodywarmer wilt dragen. De bodywarmer is van een degelijke kwaliteit zodat vele jaren plezier gegarandeerd kunnen worden.

Meer informatie kunt u hier vinden.

www.donschley.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -