image description

Eindelijk weer eens een mooie, vrijwel windstille dag

Zicht op zeebaars 285

Eindelijk weer eens een mooie, vrijwel windstille dag 

Na de vele winderige dagen van de afgelopen tijd zag de voorspelling er eindelijk weer eens super uit! Een zwakke west tot zuidwesten wind met veel zon moest ons zeebaarsavontuur vandaag tot een succes maken! 


Een forse zeebaars met een beschadigde staart, aanvaring met een zeehond gehad?

In ons zo langzamerhand zelf ontwikkelde ‘zeebaarstaaltje’ betekende dat niet meer dan ‘effe’ een doos dikke boemen gaan halen! Nou dat lukte aardig, moet ik zeggen, want mijn tweede worp met de Gutsbait shad van Spro leverde al direct een mooie gezonde zeebaars op. 
 

Onze mooiste sportvis langs de Nederlandse kust.
 
Trouwens vrijwel overal waar we onze kunstaasjes te water lieten was het raak. Het ging over het algemeen over vissen tussen de 40 en 50 centimeter, maar ook nu stond de good old Subwalk weer garant voor een aantal mooie serieuze vissen. Kortom weer eens een ouderwetse topdag met véél vis. 
 

Spektakel aan de kunstaashengel!
 

Joop biedt informatieve zeebaarsworkshops aan.
 
Mijn workshop op zaterdag 5 augustus is weer helemaal volgeboekt maar voor 12 en 19 augustus heb ik nog enkele plaatsen vrij! Wil ook jij binnen een tijdsbestek van hooguit vier uur een volleerd zeebaarsvisser worden meld je dan aan voor zo’n interessante, leerzame workshop. Materiaal is niet noodzakelijk, daar zorg ik geheel gratis voor. Kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net
 
Joop Folkers biedt informatieve zeebaarsworkshops aan.
 
Stekel ze,
 
The Bass Whisperer
Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 342
Willem Moorman -
image description
Kantsnoek 132
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 341
Willem Moorman -