Eindelijk is Fish Arrow te verkrijgen in Europa!

Eindelijk is Fish Arrow te verkrijgen in Europa!

Geen enkel merk softbait heeft voor zoveel ophef gezorgd binnen de softbait branche als het merk Fish Arrow. Dit nieuw merk wordt in Japan gefabriceerd en was binnen een jaar marktleider op dit continent onder de kunstaasspecialisten die Japan rijk is.

Japan is dan ook absoluut marktleider in de ontwikkeling van alle nieuwe kunstaassoorten waarvan Fish Arrow de laatste nieuwe ontwikkeling is. Deze Flash softbaits zijn de exacte kopieën van levensechte aasvisjes. Door zijn aluminiumfolie in de body wat licht reflecteert glinstert deze Fish Arrow extra sterk waardoor de natuurgetrouwe look exact geëvenaard wordt.


De roofvisser zal alleen nog de juiste actie van een aasvisje moeten inbrengen en de juiste kleur moeten kiezen na gelang de troebelheid van het beviste water.



De Fish Arrow Flash J Shad is de absolute koploper in de softbaits die werpend of vertikaal gevist worden. Dit model is uitgevoerd met een schoepstaart en is voorzien van levensechte ogen en een natuurgetrouwe kleur.



De Fish Arrow Flash J is een killer voor alle roofvissoorten die op speldaas jagen en wat werkelijk dressuur doorbrekend zal werken op de zwaar beviste wateren waar elk kunstaas al getest is. De beste aasvis imitatie die ooit op de markt is gebracht!

De Fish Arrow 2 inch (5cm) en 3 inch (7cm) maat van beide modellen zijn de absolute koploper in dropshot softbaits, dit zijn exacte kopieën van het speldaas wat u in juni en juli onder de oever ziet zwemmen.

De Fish Arrow Flash serie is uiterst doeltrefend voor alle snoeken, snoekbaarzen, baarzen en roofbleien die de klappen van de zweep kennen en zal werkelijk dressuur doorbrekend werken op de zwaar beviste wateren waar elk kunstaas al getest is.

Fish Arrow is in ieder geval zeker de beste aasvis imitatie die ooit op de markt is gebracht! Natuurlijk te verkrijgen bij de hele grote roofvis webshop van Roven.nl
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -