Effe een weekje zeebaarzen in Ierland?!



Effe een weekje zeebaarzen in Ierland?!

Door Joop Folkers

Het zuid Ierse Cobh is “the place to be” als het om zeebaarsvissen in Ierland gaat! De vele baaien, rivieren en kanalen vormen een uniek gebied waar onder vrijwel alle omstandigheden op deze fantastische rover kan worden gevist!

En Total Fishing kan jullie melden dat de eerste zeebaarzen van 2012 zijn alweer zijn gevangen! Uiteraard heeft één en ander te maken met de afgelopen superzachte, laten we zeggen “zomerachtige” winter. Het heeft langs vrijwel de gehele Europese westkust nauwelijks gevroren waardoor de zeewatertemperatuur behoorlijk wat graadjes hoger ligt dan normaal!

Het is dan ook uniek te noemen dat we in deze tijd van het jaar de eerste zeebaarsvangsten rondom Cobh kunnen vermelden.
Misschien een leuke uitdaging om eens wat eerder dan normaal (en tegen gereduceerde prijzen) naar het gezellige Bellavista Hotel te vertrekken om je eerste “winterzeebaars” op je persoonlijke lijst bij te schrijven.

Zin om je eerste winterzeebaars te kunnen noteren? Neem dan even contact op met Bert Goeree van Tight Line Fishing. Bert heeft in samenwerking met Kevin Murphy van het populaire Bellavista hotel een speciaal “zeebaars winterarrangement” gemaakt! Een dikke aanrader voor zeebaarsfanaten!

Bel voor meer informatie even naar Bert: 0180-434788 of ga naar Tight Lines Visreizen.


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -