Eerste TFT Trout-wedstrijd!

Persbericht Trout Fishing Tackle

Eerste TFT Trout wedstrijd!

De eerste TFT Trout Serie A forelwedstrijd in Nederland is gehouden bij Forellenvijvers Deep’n in Diepenheim. Tijdens deze competitie kon men onder andere een finaleticket behalen voor de grote finale in Duitsland. Er waren 40 deelnemers waaronder 11 Nederlanders, 1 Belg en 28 Duitsers.


Vanaf het begin een uitstekende sfeer.

Vanaf  het begin was  er een uitstekende sfeer en er werd meteen goed vis gevangen. Er werd gevist in 4 vakken en na 2½ uur moest er gewisseld worden van stek. De eerste sessie wist Lars Lindeman te winnen met 27 forellen. In de andere vakken werd minder gevangen, maar Christian Saint Seve won vak D met 15 forellen.

In het begin van de tweede sessie werd er direct weer vis gevangen, echter door de warmte lieten de forellen gedurende het laatste uur het afweten. Alleen Dennis Schneider en Robert Kaminski vingen nog diverse forellen.

Uiteindelijk won Lars Lindeman van Team TFT Duitsland de wedstrijd met 30 forellen en had een gewicht van 17.106 gram. Lars kent als geen andere het Tremarella vissen en gebruikte een TFT Tremarella-Lood-Veer ketting in combinatie met 2 bijenlarven en wist door de juiste techniek toe te passen de meeste punten te behalen.

Het was een geslaagd evenement waar zich vele toeschouwers zich konden laten overtuigen door de vangkracht van het Tremarella vissen op de Italiaanse Styl.

Voor meer informatie over de Italiaanse Styl kunt u terecht bij Hengelsport Hennie Kruidenier en TFT Trout-Fishing-Tackle.

ANDEREN LAZEN OOK