Eerste dag Outdoor Fair 2014 druk bezocht

Eerste dag Outdoor Fair 2014 druk bezocht 

Door Ron Smits 

Het weer is geen spelbreker gebleken voor de eerste dag van de Hengelsport Outdoor Fair 2014 op en aan het water. De zon liet zich tot later in de middag niet zien, maar het bleef droog met weinig wind en morgen wordt het weer nog beter.

De demonstratieboten van visgidsen, maar ook van diverse groothandels, voeren af en aan met ieder die meer wilde weten over het vissen en varen met deze visboten.



De kersverse winnaar van de World Predator Classic, Luc Coppens, is 7 september ook weer present en neemt graag vissers mee voor uitleg op het water. En er werd en wordt volop vis gevangen.

Ook de tent van de vereniging van Nederlandse vliegvissers werd druk bezocht. In de tent lieten vele experts zien hoe de vliegen gemaakt moeten worden.

Maar ook was er volop informatie over visvakanties bij bijvoorbeeld Vakantie partner Denemarken, waar Rob Puijk weer present was. Een bezoekje aan Vakantiepartner Denemarken in het algemeen en Rob in het bijzonder zeker aan te raden. Rob is net terug uit Denemarken met weer volop informatie over de visvangsten op het eiland Langeland en Funen.



Niet alleen over veel platvis en heel grote kabeljauw (met foto), maar ook over prachtig zoet water met grote roofvis en witvis. Ik ken Rob al een tijdje: een visser, die weet waar en wanneer hij moet vissen en bovendien verstand heeft van hoe goede hengels gebouwd moeten worden. Rob is zeker een toegevoegde waarde voor Vakantie Partner en dus ook voor u.

Ook P&S heeft een nieuwtje voor ieder die reizen boekt naar het buitenland.

Het Peuterfonds verkoopt lootjes voor het goede doel. U weet wel, om speciale dagen te organiseren voor kinderen met een beperking.

Vandaag gingen er prachtige prijzen uit: een Belly Boat, een Electro motor en een meervalreis naar Spanje, daarbuiten nog tal van andere mooie prijzen, zoals bijvoorbeeld een zwemvest en vele kunstaassetjes, waardebonnen, eigenlijk teveel om op te noemen. Buiten het feit dat u het goede doel steunt, kunt u er ook nog mooie prijzen winnen. Vandaag liep het op deze stand storm, fantastisch.

Vele soorten kunstaas waren er te koop en het liep storm bij de wedstrijdvissers van hengelsport van de Kock uit (Testelt (B) met wel heel speciaal kunstaas.

Ook aan de inwendige mens wordt ruimschoots aandacht besteed. Frites, snacks etc., frisdrank, koffie en bier, het was er allemaal. Ik zag vandaag vele vrouwen en kinderen, die hun man respectievelijk hun vader vergezelden.

Kunstaas, hengels, lokvoeder, schepnetten, viskayaks waren volop aanwezig.

De diverse cracks van verschillende disciplines waren over het hele beurs terrein verspreid aanwezig.

Zondag 7 september gaat het spektakel verder, u komt toch? Ik ben er in ieder geval, tot ziens!

Kijk hier voor de volledige deelnemerslijst.

ANDEREN LAZEN OOK