Een visreis naar de Lofoten Noorwegen

Persbericht Cordes Travel

Een visreis naar de Lofoten Noorwegen 

Vissen in het mooiste gebied van Noorwegen in een natuur dat net een sprookje lijkt en met een beetje geluk de vis van uw dromen vangen, boek uw visreis bij Cordes Travel en reis af naar de accommodatie Nappstraumen
of A Rorbuer in het zuiden van de Lofoten.

U vliegt van Amsterdam naar Oslo, daar stapt u over naar Evenes en vanaf daar een transfer naar de accommodatie, u bent dezelfde dag in uw huisje.

U mag via Cordes Travel 2x 23kg bagage meenemen + 8kg handbagage, dus maar liefst 54kg bagage per persoon retour, dus uw hengelkoker kan gewoon mee en vis mee terug nemen kan dus ook.

Boodschappen doen is ook geen probleem, op de heenreis reist u langs de supermarkt en door de weeks kunt u de bus van de visgids gebruiken om nog wat extra boodschappen te doen.

Deze visgids gaat gratis 1 dag met uw groep op pad, als u op tijd boekt, meteen al de 1e visdag.

Hij vaart een hele dag met u mee aan boord en laat u alle stekken zien, vertelt over de technieken.

Met een beetje geluk vangt u op de eerste dag al meteen een dikke kabeljauw, grote koolvis of een heilbot.

Het leuke is dat u al kennis kunt maken met de visgids op de Cordes Traveldag op 7 februari in Sliedrecht, deze drie top-visgidsen komen deze dag speciaal naar Nederland om de groepen van Cordes Travel te adviseren.

Let op men komt alleen binnen als u bent aangemeld, anders blijft de deur écht dicht.

Dat de Lofoten een super-visgebied is staat al vele jaren bekend, het gaat  zelfs terug tot vele honderden jaren, lees maar eens bij A Rorbuer.

Elk jaar kunt u bij de vangstberichten op onze website de vangsten volgen van oa deze accommodaties, zo kunt u zien dat we niet zomaar iets vertellen, maar kunt u zelf zien wat er zoal gevangen wordt.

Men kan hier eigenlijk al terecht vanaf Maart voor de dikke kabeljauwen, ook wel het skrei-vissen genoemd en daarna loopt het seizoen door tot eind oktober.

De vissen die u in dit artikel ziet, zijn allemaal gevangen in de week van 15 tm 22 oktober 2014.

Wilt u kans maken op een dikke kabeljauw, grote koolvis of een pracht van een heilbot, dan zijn deze accommodaties wellicht de beste stekken van Noorwegen.

Geweldige stabiele 23,5ft aluminium-visboten met een 135pk motor brengen u veilig en snel naar de stekken, die hier vaak al op 5 minuten vd  accommodatie liggen.

Nu is dit zeker niet de goedkoopste accommodatie, maar wel in een top visgebied met een visgids inclusief én een accommodatie waar men ook drijfpakken en hengels kunt huren.

Cordes Travel heeft voor elk budget een accommodatie, men kan al voor rond de 400/500 euro pp naar een heel leuk visgebied in Noorwegen, kijk maar eens bij onze „Budget-huisjes”.

Maar heeft u meer interesse in het vissen op snoek en snoekbaars in Zweden, vissen in Panama, Florida Keys, Ierland of Denemarken, dan kan dat ook, ook deze landen hebben we in ons programma.

Bent u nu alleen en heeft u geen vismaten die met u mee willen, kijk dan eens naar ons Penn IJsland Festival, daar hebben we ook nog plaats vrij.

Een visreis naar IJsland is geweldig, jagen op die 25+ kabeljauw, bekijk ons laatste filmpje over IJsland maar eens hier.

Kortom Cordes Travel biedt veel top-accommodaties in de verschillende landen, verder geven wij een hoge service, 24/7 bereikbaar en kan men gratis prive-les krijgen, bij Cordes Travel staat u er nooit alleen voor !

Bezoek de website, bekijk de filmpjes en lees de reisverslagen en vangstberichten.

Linda en Raffie Cordes
www.cordestravel.nl
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -