Een prachtige en gezellige bestemming voor 2010!

klik om naar de website te gaan

Een prachtige en gezellige bestemming voor 2010!

Eén van de betere adressen op zeevisgebied in Ierland: Sneem river lodge te Sneem aan de Kenmare River. 4 Dagen Bed & Breakfast voor de prijs van drie dagen, bij boeking van 4 personen tijdens het voorjaar in maart en april 2010. En als je dan weet hoe goed ook het vissen in de Kenmare River  kan zijn, én je wilt een keer in Ierland vissen, grijp dan je kans.


Genieten van geweldige natuur…

Gedurende deze maanden kun je alle vissoorten vangen waar Ierland van voorjaar tot late herfst zo bekend om is, tot de blauwe haai aan toe. Sneem staat bekend om mooie rogvangsten, vele soorten haai, pollak, koolvis enz.

Sneem river lodge heeft voor de liefhebbers ook de beschikking over 2 vakantiehuizen (met uitzicht over de oceaan) in Glencolumbkille. Grotere gezelschappen kunnen hier ook terecht. Kijk voor Glencolumbkille even westelijk van Killybegs (Donegal) op de kaart of op Google Earth en aanschouw het landschap.

Wilt u avontuur en rust? In Bloody Foreland (zo noemen ze die streek hier ook) wordt u op uw wenken bediend. Een adembenemend landschap dat voor velen de reden is om telkens weer terug te keren naar dit mysterieuze, prachtige land. Ideaal voor natuurliefhebbers, rustzoekers en sportvissers.


.... maar je kunt er ook perfect vissen op allerlei manieren.

Strand- en rotsvissen, bootvissen, noem het maar op, deze omgeving biedt alles wat een avontuurlijk ingestelde sportvisser maar kan wensen. Minder toeristisch dan het zuiden met al zijn charme, onthaasten is hier de levensstijl.

Goedkope vliegtickets zijn ook snel te vinden. Vergeet vooral de Ierse vliegmaatschappij als Aerlingus niet die verrassend goedkoop opereert vanuit  Amsterdam. Retourtje Ierland (Cork) en een auto huren voor een spotprijs? Bij Aerlingus kan het.

Donderdag tot en met zondag bij Sneem river lodge onderdak (maandag vertrek) en 3 dagen vissen en dit alles voor voordeelprijzen!

Voor meer informatie kijk op www.sneemriverlodge.ie