Een bijzonder jaar

Nieuwsbrief Visreis.nl 

Een bijzonder jaar 

Beste visvrienden, zo aan het einde van het jaar ga je toch altijd even nadenken over wat er allemaal gebeurd is in de laatste 12 maanden. Over de visavonturen die je beleeft hebt, de  mooie vissen die je gevangen hebt, de nieuwe visvrienden en locaties die je hebt leren kennen en ga zo maar door.

2015 is voor ons een heel bijzonder jaar geweest. Dit was het jaar waar we een grote stap in de goede richting hebben gezet. Een belangrijk wapenfeit is de volledig nieuwe en mobiele website. Dit was een forse investering, een hele grote klus en heeft veel tijd in beslag genomen. Maar het resultaat mag er zijn!

Tegelijkertijd hebben we de wettelijk verplichte reisgarantie regeling voor onze gasten geïntroduceerd. We hebben op de twee grote visbeurzen in Utrecht en Kortrijk gestaan waar we veel animo hadden en concrete visreizen hebben vast kunnen leggen voor onze gasten.

We hebben in 2015 maar liefst meer dan 20 locaties aan ons portfolio mogen toevoegen waarmee het totaal nu meer dan 50 bedraagt waaronder de Ebro DeltaLauklinesMadeiraØksfjord en de laatste aanwinst is het bekende Skarnsundet. Daarmee zijn we met recht en grootste en meest complete visreisbureau van de Benelux.


Naast de groei in locaties is er ook een duidelijke groei in aantallen gasten en daar zijn we erg blij mee. Het is een bevestiging van waar we mee bezig zijn en we zien een hoog aantal gasten ook jaarlijks weer terugkomen. Het nieuwe jaar moet nog beginnen maar we hebben nu al ruim 30 % meer gasten dan het gehele jaar 2015. Ons doel om in 2016 ons aantal gasten te verdubbelen gaat dan ook zeer waarschijnlijk lukken.

We zijn ook het meest ‘gelikete’ visreisbureau van Facebook. Met meer dan 4000 visvrienden en bijna 1500 likes zijn we ook op dit platform de grootste. We plaatsen een aantal keer per week nieuws op onze Facebook pagina. Dat gaat onder ander over nieuwe locaties, vangstberichten, gasten die  op locatie zijn, leuke films of foto's, verslagen van onze groepsreizen en ga zo maar door. Dus wil je niets missen en doorlopend op de hoogte blijven? Check dan onze Facebook-pagina en ‘like’ hem. 

Voor de ‘1500e like’ hebben we een mooi Visreis.nl pretpakket in de aanbieding met onder meer ons eigen t-shirt, 2 pakken Cutbait Herrings Shads, de Savage Gear viscap en een mooie bottomship!

We wensen iedereen een bijzonder goed en visrijk 2016 en wie weet komen we elkaar langs de waterkant wel tegen. Want het is de passie voor het vissen wat ons drijft! Wij vissen zelf nog steeds regelmatig naast onze dagelijkse activiteiten. We kunnen je dus goede adviezen geven over te gebruiken materialen en aassoorten.


 
We gaan in 2016 net zo hard verder als dat we in 2015 hebben gedaan. Dat betekent dat we nieuwe en uitdagende locaties gaan toevoegen aan ons portfolio. Dat we ook een deel van deze locaties gaan bezoeken samen met journalisten die hier onafhankelijke verhalen over gaan schrijven. De eerste locaties staan al weer klaar om te worden toegevoegd. Allemaal locaties die niet op de Benelux markt te verkrijgen zijn en daarmee een unieke positie innemen.

Maar we zijn ook druk bezig met nog heel veel andere zaken die onze gasten ten goede gaan komen.  Ben je benieuwd? Volg ons dan via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. En ja, de mooiste vis is toch vaak die laatste.

Dit was een van vier snoeken die ik gisteren mocht vangen in Groningen / Appingedam met Visgids Groningen!

Met vriendelijke vissersgroet,
Joris Nieuwenhoff
VISREIS.NL
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -