Eddy Sterckx magazine “Playing with Magic”

Eddy Sterckx magazine “Playing with Magic”

Vandaag heeft Eddy Sterckx uit handen van hoofdredacteur Pierre Bronsgeest het eerste exemplaar van zijn magazine Playing with magic ontvangen. Deze 100 pagina’s tellende special ligt vanaf 25 november in de winkel en zal door Vipmedia en Eddy Sterckx worden verkocht op de Hengelsport & Botenbeurs.

Na het succes van zijn eerste boek en karperbox It’s My Life begon het bij Eddy Sterckx weer te kriebelen. Na al zijn ervaringen te hebben opgeschreven vond hij uiteindelijk in Vipmedia de ideale partner om zijn verhalen ondersteund met beeldmateriaal in een schitterend magazine te bundelen met als titel: “Playing with magic!”



Wat kun je zoal verwachten in het speciale magazine? Aas en voer, hoe kan het ook anders. Rigs en aasgewenning, hoe belangrijk ze zijn in het karpervissen? Deze belangrijke vraagstukken lopen als een rode draad door zijn verhalen, verhalen die je beleeft, net alsof je zelf aan het water zit. Ze zijn opgetekend in de schrijfwijze zoals je van Eddy gewend bent.



Dit is zijn manier van schrijven, gewoon zoals hij het beleefd heeft. Eddy heeft deze speciale uitgave maar liefst drie gastschrijvers toegevoegd, Geert Bauwens, Dimitri Fannes en Niels Van Vooren, die ieder in hun eigen stijl prachtige bijdragen hebben toegevoegd.



Ook betaalwateren komen aan bod, want ook die moest Eddy onderzoeken, want iets afbreken zonder dat je weet hoe het werkelijk is, is niet Eddy’s ding. Op sommige betaalwateren beleefde hij supervangsten. Eddy bewandelt zijn eigen weg, je proeft de emoties, de liefde en nog belangrijker; hij vond zijn leven terug, waarbij familie en kinderen een belangrijke plaats innemen in zijn leven, het leven van een echte karpervisser.

Playing with magic! Mag je dus niet missen en dat voor maar € 9,95. Het magazine is vanaf 25 november verkrijgbaar in de Nederlandse en Belgische tijdschriften- en boekhandels en bij een aantal grote hengelsportzaken. Tevens zullen Eddy en Vipmedia de special verkopen op de Hengelsport & Botenbeurs en Carp Zwolle. Bestel je liever online?

Ook dat is mogelijk voorbestellen kan nu al via de Beetshop.