Eddy Sterckx Diepvriesboilies op Carp Zwolle

Persbericht Pro Line Products

Eddy Sterckx Diepvriesboilies op Carp Zwolle

Eddy Sterckx is al jaren een vaste waarde tijdens Carp Zwolle en hij heeft telkens een mooie primeur voor de bezoekers. Zo werden in het verleden zijn boeken en film gepresenteerd, was vorig jaar voor het eerst zijn complete aasrange te koop en ook dit jaar zullen de door Eddy Sterckx ontwikkelde producten tijdens Carp Zwolle verkocht worden.

Nieuw voor dit jaar is de Red Angel, een boilie die volgens Eddy nog nooit eerder onze karper is voorgeschoteld en uniek is in onze visserij. Deze nieuwe boilie is een combinatie van de Red Devil Secret en de Extreme Devil, met daarbij een mengeling van de drie best vangende flavours uit de karpergeschiedenis.



Doordat de labels verschillende oplostijden hebben krijg je dat de boilie van geur en smaak verandert onder water, iets wat zeer dressuurdoorbrekend blijkt te werken. Tijdens de testfase door Eddy, zijn zoon en enkele klanten, heeft de boilie zich bewezen en allen hebben een superseizoen achter de rug.

Ook de andere boilies uit de Red Devil Range zijn te koop tijdens de beurs. Boilies waarvan de geheime ingrediënten de kennis en ervaring van Eddy zijn, opgedaan door het vangen van op tal van wateren zoals bijvoorbeeld het Kempisch Kanaal, Verbindings Kanaal en Lac du Der.



Boilies die zich stuk voor stuk bewezen hebben als ware visvangers en het is uiteindelijk de vangkracht wat altijd op nummer 1 staat. Eddy en zijn klanten vertrouwen al jaren op de boilies uit de Red Devil Range, maar laat je zelf overtuigen door de vangkracht van dit aas!

Naast zijn nieuwe boilie wordt tijdens Carp Zwolle ook zijn compleet nieuwe verpakking gepresenteerd, waarmee het merk Eddy Sterckx Diepvriesboilies een eigen gezicht krijgt. Immers, deze speciale boilies, ontwikkeld vanuit de kennis en ervaring van Eddy zelf, hebben de afgelopen jaren geschiedenis geschreven en zijn inmiddels een vaste waarde in de karperscene.



Om het aas speciaal te houden en de klanten een goed advies te geven wordt het enkel door ervaren karpervissers verkocht en niet via de hengelsportzaken. Zeker voor de Nederlandse vissers is Zwolle de uitgelezen mogelijkheid om het aas van Eddy zelf eens te bekijken en te beoordelen.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -