Dubbele korting op de beurs in Utrecht bij Visreis.nl

Persbericht Visreis.nl

Dubbele korting op de beurs in Utrecht bij Visreis.nl

Dit jaar zijn er twee hele goede redenen om bij ons langs te komen op stand nummer 60 bij de Hengelsport- en botenbeurs in Utrecht van komend weekeinde.

Keiharde cash korting
Je kunt bij ons tijdens de beurs op de stand een persoonlijke kortingsvoucher krijgen waarbij je € 20,- voor iedere visser korting krijgt op iedere nieuwe visreis die voor 31-12-2015 wordt geboekt. Gewoon directe korting op de totaalprijs! Dat is snel verdiend. Dus kom langs en scoor je persoonlijk kortingsvoucher voor jou en je vismaten voor het visavontuur van 2016 of misschien wel 2017!

Vette IJslandkorting met reisgarantie
Visreis.nl heeft een hagelnieuwe website die ook op alle mobiele apparaten als smartphone of Ipad goed te bekijken is. Daar hebben we hard aan gewerkt en zijn we ook trots op. Om onze nieuwe en moderne website en de groei te vieren hebben we nu een hele dikke IJsland korting!

Het hoogseizoen komt te vervallen en we hanteren voor 2016 alleen nog maar de laagste twee tarieven! En als je snel bent krijg je ook nog de tweede week gratis. Dat scheelt, afhankelijk van het aantal deelnemers 100 tot wel 400 euro per persoon!


 
Wees er snel bij want de boekingen voor IJsland gaan hard en er zijn al een aantal weken volgeboekt. Kijk hier voor meer informatie en de kortingen die je kunt scoren. Bij onze IJsland visreizen is alles inclusief en zijn de bagage regels met 2 x 23 kilo en 10 kilo handbagage per persoon ongewijzigd.

Een belangrijk feit is dat we deze visreis naar IJsland aanbieden met de wettelijk verplichte reisgarantie regeling.



Tot op heden zijn wij het enige visreisbureau dat visreizen naar IJsland aanbiedt met deze wettelijk verplichte regeling.

Dus bedenk goed waar je je (vakantie)geld onderbrengt. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 0628 – 308 345 of info@visreis.nl. Maar je bent ook van harte welkom bij ons op de stand tijdens de Hengelsport- en Visboten beurs van 31 oktober t/m 2 november 2015 in Utrecht of op de Hengel-Expo in Kortrijk, België op 28 en 29 november 2015.



Daarnaast krijgt bij Visreis.nl iedere visser een persoonlijk fotoboek (type L; A4 formaat) van de eigen visreis. Hoe leuk is dat? Geen digitale foto’s die op een computer versloffen maar een tastbaar aandenken aan jullie visavontuur.



Prijzen voor 2016
Deze prijzen zijn inclusief 1 vispakket per persoon, security & airport tax en algemene  bootverzekering ter waarde van € 180,- per boot. Dit is dus de totale prijs zonder extra kosten. Elk vispakket dat minder wordt gebruikt is € 100,- minder op de totaalprijs. En wil je een dag eerder (op woensdag) terugvliegen scheelt dat ook nog eens € 30,-. Dus bij ons geen meerprijs maar een minderprijs!

Boek je voor de periode van 19 tm 26 april en 30 augustus tm 6 september 2016 krijg je een week extra! Voor de overige periodes krijgen de eerste 4 groepen de tweede week gratis! Wacht niet langer en sla je slag voor het te laat is. Want dit wil jij toch ook?

Onze 10 daagse visreis naar Sudureyri of Flateryi

    •    Retourvlucht Amsterdam – Kevlavik met Icelandair, 46 kilo bagage en 10 kilo handbagage
    •    Retour binnenlandse vlucht Reykjavik naar Isafjordur in de Westfjorden
    •    Bagage transport service in IJsland
    •    Bustransfer naar locatie in Sudureyri / Flateyri
    •    Bustransfer van binnenlandse airport naar Viking Hotel in Hafnarfjordur, overnachting op basis van tweepersoonskamer en ontbijt op terugweg
    •    Vakantiewoning inclusief bedlinnen, handdoek, water, elektra en eindschoonmaak
    •    7 dagen hoogwaardige visboot, 130 pk diesel, fishfinder, gps, marifoon en zeekaart
    •    Lokale begeleiding door visgids
    •    Guiding op eigen boot mogelijk tegen meerprijs
    •    1 pakket visfilet van 20 kilo per persoon
    •    Gratis faciliteit voor het afleggen van de “vaarbewijs test”
    •    Algemene verzekering voor de boot ter waarde van € 180,- per boot inbegrepen



Wij Nederlanders (en Belgen) vergelijken graag onze reizen en prijzen! Let daarbij vooral eens op deze onderwerpen:

    •    Duur van de reis = 10 dagen (of 9 naar wens)
    •    Zeer korte vaartijden tot open zee en de visgronden, Minder tijd, minder diesel = meer visserij en minder kosten
    •    Keuze om wel of geen visfilets mee te nemen tegen minderprijs!


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -