Droomreis Argentinië !

Droomreis Argentinië !

Nico de Boer (vlieg)viste succesvol in Argentinië op Zeeforel (ving ‘sea run brown trout’ van 11-20 pond) in Zuid Patagonië en daarna in de ‘wetlands’ van het noorden op Golden Dorado (tientallen vissen per dag). In Maart 2011 gaat hij er weer naar toe.


In de ‘wetlands’ van het noorden op Golden Dorado.

Nico wil een reis voor een groep(je) organiseren, waarbij je profiteert van zijn kennis en ervaring. Een week Bella Vista lodge (Rio Gallegos) en vier dagen Pirá lodge (Esteros del Iberá), betekenen - met reizen mee - 14 dagen uit en thuis. Ben je serieus geïnteresseerd om volgend jaar maart met hem mee te gaan (6 vissers in totaal), dan kan je hem e-mailen:
nj.deboer@quicknet.nl


Nico de Boer (vlieg)viste succesvol in Argentinië op Zeeforel.

De vliegreis Amsterdam-Madrid-Buenos Aires v.v. kost ongeveer 1000 euro, binnenlandse vluchten 250 euro, nachtbus 100 euro en het verblijf in de lodges zo’n 400 euro per dag (hangt af van de dollarkoers), wat neerkomt op zo’n 5500-6000 euro totaal (inclusief alles: eten en drinken, gidsen, vergunningen).



Goede voorbereiding is noodzakelijk voor zo’n dure reis, daarom houdt Nico - zodra er voldoende aanmeldingen zijn - een bijeenkomst bij de vliegvisspeciaalzaak Handy Fish in Heiloo (Nico de Boer geeft ook lezingen met beeld voor groepen, verenigingen en visclubs over zijn reis naar Argentinië).

De organisatie waarbij wordt gevist is:
www.nervouswaters.com .