Droombaan voor elke visser!

Persbericht Pure Fishing

Droombaan voor elke visser!

Een gloednieuw hengelsportvakantiecentrum in de Champagnestreek, in Noord-Frankrijk op zo’n 400 kilometer van Breda, zal in april 2011 zijn poorten openen voor het publiek. Met drie karpermeren van 8 tot 12 hectare en twee penvijvers voor kleine karpers en forel /blackbass, is dit resort een unicum in de regio.

Er zijn inmiddels 900 karpers uitgezet in de penvijver (Carpodrome) en meer dan 500 karpers tussen 20 en 50 lbs., verdeeld over de drie karpermeren. Als bijvangst treft u graskarper, zilverkarper en steur aan.

Maar liefst 24 zeer ruime nachtvisstekken, waarvan vier voorzien van 4-persoons houten chalets en twee van een 4-persoons moderne Pipowagen (Roulotte), brengen de vakantiebestemming op een capaciteit van maar liefst zestig gasten. Een hengelsportseizoen duurt ± 34 weken en loopt van half maart tot half november. Realiseer uw droomcarrière op Pure Fishing Resort Du Der.

Stuur je sollicitatie naar Carp Connections Holidays & Events, inzake Pure Fishing Resort Du Der t.a.v. Dhr. H. Sissingh (sissingh@carpconnections.com) en wie weet bent u over enkele maanden de beheerder van één van ‘s werelds modernste sportviscomplexen in Noord-Frankrijk.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -