image description

Double D op de hengelsportbeurs

Dubbel D trekt doorgaans redelijk veel aandacht. Een ander koppel dat op menig hengelsportbeurs net zo in de belangstelling staat zijn Dennis Sanders en Derk v.d. Molen. Dennis van Bigstreamers.com en Derk de kunstaasdokter van Derkbait.nl zijn mannen van de praktijk, die ieder op hun eigen manier hele interessante en innovatieve producten toevoegen aan het roofvisvissen.

Op 30 november t/m 2 december zijn beiden aanwezig op de hengelsport en botenbeurs in Utrecht op stand nummer 019.


Wonderschoon en uiterst dodelijk voor een snoek in één.

Bigstreamers.com staat bekend om zijn rijk aanbod van producten die nodig zijn om met de vliegenlat achter allerlei roofvissen aan te jagen. Of het nu gaat om het Big game vissen of het vissen met een subtiel hengeltje op bv. baars, Dennis kan je volledig informeren en de juiste producten aanbieden. Dennis zorgt er iedere keer weer voor dat een bezoek aan zijn stand een feestje wordt een ook deze keer zijn er weer voldoende nieuwtjes. Zoals gebruikelijk zijn er weer ervaren vlieg/streamer binders aanwezig, die in opdracht prachtige creaties kunnen binden.


De Derkbait Modi, over gelikt gesproken.

Derk v.d. molen staat bekend als kunstaasdokter, omdat hij bijna alle kapotte hardbaits weer vangend kan maken. Maar dit is lang niet alles. Wil je je favoriete plug, jerk of swimmbait een andere tekening of kleur geven, dan is Derk hiervoor de juiste man. Prachtige creaties komen van zijn hand en ook bekende kunstaasjes in de meest exclusieve kleuren zijn bij hem te zien en te koop. Verder maakt deze kunstenaar ook kunstaas van eigen hand die ook op deze beurs te bewonderen zijn

Ga eens langs bij dit duo en verbaas je over creativiteit en kwaliteit van deze bevlogen roofvisser. Gewoon een praatje maken over onze geliefde hobby, ze doen niets liever en denk erom je bezoek aan deze beurs duurt meteen een stuk langer.

Bigstreamers.com & Derkbait.nl stand 019 in de jaarbeurs in Utrecht op 30 nov. t/m 2 dec. 2018.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 368
Willem Moorman -
image description
Rivier in het vizier 343
Willem Moorman -