Doorstart Ultimate


Boxmeer 22 september 2006.

 

Betreft : doorstart Ultimate Boxmeer

 

Geachte relatie,

 

Woensdag 13 september 2006 is het faillissement uitgesproken over Ultimate Hengelsport BV in Boxmeer. Mogelijk hebt u dit via de media of andere kanalen al vernomen.

 

Het doet ons plezier u te kunnen melden dat de activiteiten van Ultimate per 14 september 2006 worden voortgezet door de nieuw opgerichte besloten vennootschap Ultimate International BV. Met behoud van het merendeel van ons personeel en al onze vertrouwde merken maken wij vanuit ons vaste bedrijfspand aan de Lionstraat 8 in Boxmeer een doorstart.

 

Ook onze telefoon-en faxnummers alsmede ons e-mailadres blijven ongewijzigd. Bestellingen, vragen en opmerkingen kunt u op de reguliere wijze blijven doorspelen. Artikelen zullen onder dezelfde condities als eerder worden geleverd. Ultimate International BV verwerkt ook eventuele garantie-gevallen op leveringen zoals deze door Ultimate Hengelsport BV zijn aangegaan.

 

Het management van Ultimate is versterkt met de heer Karel Eikmans, die namens een investeringsgroep deze doorstart mogelijk maakt.

Voor eventuele vragen over deze doorstart verwijzen wij u in eerste instantie graag naar uw vaste contactpersoon binnen ons bedrijf. Zij zijn volledig op de hoogte van de nieuw ontstane situatie. In het geval zij u niet afdoende te woord kunnen staan over specifieke vragen kunt u zich natuurlijk altijd wenden tot een van beide ondertekenaars.

 

Wij vertrouwen er op dat wij ook in onze nieuwe hoedanigheid onze zakelijke relatie met u mogen voortzetten.

 

Met vriendelijke groeten

 

Karel Eikmans                                                           Henk Bruins

 

Ultimate International BV

Lionstraat 8

5831 AK Boxmeer

Tel: 0485 580100

Fax 0485 580105

E-mail info@ultimatehengelsport.nl

 

 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -