image description

Dobbervissen op grote voorn in VIS TV

Aangekomen in het centrum van de Domstad vergapen de mannen zich aan hun omgeving en pompen ze vol vangdrang hun bellyboats op. Daniël besluit werpend met een kleine plug te beginnen, terwijl Marco zijn vliegenlat optuigt. Al vrij snel zijn de eerste rovers gevangen en zorgt een wilde snoek voor spektakel.

Drijvend door de stad
Werpend en flipperend vervolgen de mannen hun vaart waarbij ze op de fraaiste plekken komen – van eeuwenoude verstopte kanaaltjes tot de vernieuwde singel vlakbij Hoog Catharijne en het NS-station. Zowel het weer als de rovers blijven de hele dag meewerken. Onder het toeziend oog van enthousiast publiek vangen de mannen overal vis.

Kijken dus: aanstaande zondag 27 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland
Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2022 van VIS TV. Tien afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om op visrijke cultuurhistorische plekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Meer dan vangen
Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.