Dit seizoen is er weer een nieuwe competitie gestart!

Persbericht baarsbovenbaars.nl

Dit seizoen is er weer een nieuwe competitie gestart!

Vorig visseizoen (2009-2010) werd voor het eerst de Baarsbovenbaars fotocompetitie gelanceerd. Een plek voor de mooiste baarsvisfoto’s van Nederland. Een samenwerking van twee baarsvissers: Tim Huizenga & Bernd van Broekhoven. Dit seizoen is er weer een nieuwe competitie gestart!


Tim en Bernd delen beide dezelfde passie, baarsvissen! Bernd vist enkel gericht op baars. Tim vist allround en laat geen vissoort ontsnappen. Toch zijn ze allebei van mening dat de baars Nederlands mooiste vissoort is. Het idee om een nieuwe website op te zetten ontstond tijdens het baarsvissen zelf. Iedere visser kent het. Die competitie met je vismaat om de grootste dan wel niet mooiste vis te vangen.

 

Het idee was geboren en na veel creatief denkwerk heeft Tim besloten er werk van te maken. Het belangrijkste was het vinden van een passende domeinnaam. Ik denk dat we met “Baars boven Baars” een stap in de goede richting nemen.

 
Waarom zetten ze nog een website online? Simpelweg omdat we een plek willen creëren waar Nederlandse baarsvissers hun topfoto’s (vangsten) aan elkaar kunnen tonen.

Aan het eind van het visseizoen 2010-2011 worden alle topfoto’s nogmaals naast elkaar gezet en worden de baarsbovenbaars-kampioenen gekozen. Deze worden beloond met verschillende prijzen van vertegenwoordigd door allerlei disciplines. Tot eind april heb je de mogelijkheid om foto’s in te sturen. In de loop van de maand mei worden de winnaars bekend gemaakt.


Ze zijn op zoek naar vissers die deze schitterende vissoort op een prachtige manier vast weten te leggen. Nogmaals het gaat niet om de grootste baars maar om de mooiste foto.


Eisen aan de ingezonden foto’s:

     
  • De vis moet minimaal 40cm zijn (geen meetlint nodig)
  •  
  • Vis en visser moeten duidelijk in beeld zijn
  •  
  • Foto’s van vissen op de grond (steen of harde ondergrond) worden niet geplaatst
  •  
  • Eén inzending per persoon

Lijkt je het leuk om een foto in te sturen of wil je een kijkje nemen op deze website? Kom dan gerust eens kijken op: www.baarsbovenbaars.nl. Of stuur gelijk je inzending in op info@baarsbovenbaars.nl