Discussiebijeenkomst T.F lezers!

Sportvisserij Nederland organiseert discussiebijeenkomst voor bezoekers Total Fishing

Sportvisserij Nederland is de overkoepelende sportvissersorganisatie in ons land. En we hebben één doel en dat is zorgen voor optimale mogelijkheden voor de sportvissers en de visstand in Nederland. Daarvoor werken we hard.

Om dit doel te bereiken beschikt Sportvisserij Nederland over 45 gedreven medewerkers waarvan een groot deel gepassioneerd sportvisser is. Daarnaast beschikken de aangesloten federaties eveneens over professionals die het werk in de regio doen. Maar laten we vooral ook de tienduizenden vrijwilligers niet vergeten die zich -soms dag en nacht- voor de sportvisserij inzetten.

Toch is er regelmatig kritiek op de organisatie. Soms terecht en soms onterecht. Betrokken sportvissers houden een belangenorganisatie scherp. En dat is een goede zaak. Daarom volgen wij ook altijd discussies op internet fora zoals Total Fishing. Wij hebben echter het beleid dat wij niet aan al deze discussies deelnemen. Dit kan ook niet. Toch gaan wij discussie met onze sportvissers zeker niet uit de weg. Graag willen wij onderwerpen nader toelichten en eventuele onduidelijkheden verhelderen.

Speciaal voor de bezoekers van Total Fishing organiseert Sportvisserij Nederland  daarom op dinsdag 24 juni en/of donderdag 17 juli 2008 (afhankelijk van de belangstelling) van 19.30 – 22.00 uur op haar kantoor aan de Leyenseweg 115 te Bilthoven een discussiebijeenkomst.

Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn o.a.:

· Herstel van de aalstand
· Relatie met de beroepsvisserij en samenwerking in visstandbeheerscommissies
· Lobbywerk in Den Haag
· Aalscholverproblematiek
· VISpas
· En andere onderwerpen waar behoefte aan is.

Wie aan deze bijeenkomst wil deelnemen, dient zich in verband met de organisatie persoonlijk bij Sportvisserij Nederland aan te melden via deze link 

Hierbij kunt u aangegeven over welke onderwerpen u graag wil spreken. U krijgt vervolgens per e-mail een bevestiging van uw deelname aan de bijeenkomst.

Graag zien wij uw komst tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Joop Bongers
Directeur Sportvisserij Nederland


Op verzoek van de redactie van T.F. is om redactionele redenen in overleg met SN de datum van 19 juni omgezet in die van 17 juli 2008. Waarvan acte!


N.v.d.r. Voor de sportvissers die om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid zijn, kunnen brandende vragen aan Sportvisserij Nederland worden opgestuurd naar Ludo uit Borgharen ( ludospronck@hotmail.com ), die ze op deze dag naar voren zal brengen. Meer informatie daarover vindt u hier in de discussie bovenaan in deze rubriek over “Sportvisserij Nederland”. Maak gebruik van deze gelegenheid want het is een bijzondere kans! Van deze bijeenkomst wordt tevens een verslag op Total Fishing geplaatst.