Discovery stopt met uitzendingen over sportvissen


Discovery stopt met uitzendingen over sportvissen

Al jarenlang kunnen we genieten van sportvisserijprogramma’s op TV. Zo zend RTL al ruim 10 jaar het populaire programma VisTv uit. Daarnaast konden we op Discovery dagelijks kijken naar een hele reeks boeiende visprogramma’s zoals , Rex Hunt, Hooked on Fishing, Vis & Vang, Fishing on the Edge en ga zo maar door.

Aangezien zo’n beetje heel Europa maar ook Nederland via Discovery heeft kunnen kennismaken met de spannende en avontuurlijke wereld van de sportvisserij heeft dat zeker bijgedragen aan de populariteit van onze mooie sport. Ondanks de zeer goede kijkcijfers is Discovery sinds 1 maart  plotseling met de uitzendingen van deze visprogramma’s gestopt. De reden hiervoor is niet duidelijk.

Vindt U het ook jammer dat Discovery is gestopt met het uitzenden van sportvisprogramma’‘s kunt u door het versturen van een e-mail vragen Discovery deze voor ons sportvissers belangrijke programma’s weer te gaan uitzenden.We weten dat ze bij Discovery erg gevoelig zijn voor dit soort reacties van kijkers, dus wie weet! Het gaat uiteraard niet alleen om het kijken door sportvissers maar vooral dat het vissen onder de aandacht van het grote publiek komt. Onbekend maakt immers onbemind

Surf naar  http://www.discoverychannel.nl/emea/contact.htm  waar u kunt aangeven dat sportvissen terug moet op TV!


Behalve Rex Hunt verdwenen ook andere bekende vissers van het beeldscherm