Dietmar Isaiasch nieuwe versterking voor Zebco Europe

Persbericht Zebco Europe  

Dietmar Isaiasch nieuwe versterking voor Zebco Europe 

Zebco Europe heeft een gevestigde naam binnen de hengelsportindustrie binnengehaald. Dietmar Isaiasch (48) begint aan zijn nieuwe rol als Senior Business Manager in februari, waarmee het managementteam van de in Tolsted gevestigde en in geheel Europa actieve firma aanzienlijk versterkt wordt.

Dietmar is internationaal bekend als een van de meest ervaren roofvissers en productontwikkelaars in het segment, hij heeft meerdere wereldkampioenschappen gewonnen en vele nieuwe trends gelanceerd. Hij is goed bekend met alle aspecten van de business, van productontwikkeling tot marketing, hij vindt de contacten met de eigenaren van hengelsportzaken belangrijk en hij is geen onbekende bij het publiek door zijn publicaties in diverse media en de presentaties op allerlei beurzen.

Zebco Europe is een producent van hengelsportmateriaal die in geheel Europa actief is en bijna 100 man personeel in dienst heeft. De firma is gevestigd in Tolstedt ten zuiden van Hamburg. Tot het portfolio van de firma behoren bekende merken als Browning Fishing, Fin-Nor, Mustad, Quantum, Radical, Rhino, Black Cat, Van Staal en Zebco. Zebco Europe is een onderdeel van Zebco Brands dat haar hoofdkwartier in Tulsa/Oklahoma (USA) heeft.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -
image description
VIP night bij Nipro
Marc Borst -