Derde locatie van de Sportvisacademie

Persbericht Wellantcollege

klik om de website te bezoeken

Derde locatie van de Sportvisacademie, nu op Wellantcollege Gorinchem

Voor veel sportvissers is hun hobby een serieuze zaak. En wat is er mooier om van deze hobby je werk te maken? In de branche verdien je je brood in bijvoorbeeld: hengelsportzaken, vistoerisme, visreizen, jachthavens, recreatie, natuur- en waterbeheer, landschapsinrichting, hengelsportgroothandel, hengelbouw, viskwekerij en visstandbeheer.

Om in deze branche werk te vinden is een goede opleiding een absolute must. Daarom start Wellantcollege Gorinchem in september 2011 een mbo-opleiding die jongeren de mogelijkheid biedt van sportvissen hun beroep te maken. De sportvisacademie heeft ook opleidingen in Alkmaar en Zwolle.

Binnen de opleiding Sportvissen kun je kiezen voor de richtingen: Recreatie en Toerisme, Natuur- en Waterbeheer, Retail en Groothandel. De opleiding Sportvissen is niet alleen leuk, het geeft ook een grote kans op divers en aantrekkelijk werk.

Voor jongeren die na het behalen van hun vmbo (KGT)-diploma (of hoger) van hun passie hun beroep willen maken, zijn er onder andere open avonden in 2011 op:

     
  • 21 januari van 18.00 uur tot 21.00 uur
  •  
  • en 7 april van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Locatie:
Wellantcollege te Gorinchem - Arkelse Onderweg 125A - 4206 AG Gorinchem

Zie voor meer informatie over de Opleiding Sportvissen: www.wellant.nl