Demonstraties voor witvisser en karpervisser op vrijdag 9 maart 2012

Persbericht Hengelsport Hennie Kruidenier

Demonstraties voor witvisser en karpervisser op vrijdag 9 maart 2012

Tijdens deze informatieve dag tonen vele prominenten uit de hengelsportwereld de nieuwste producten en ontwikkelingen voor 2012. Ook kan men deze dag profiteren van geweldige kortingen. 

 

Prijsvraag Daiwa
Ook dit jaar heeft Daiwa een aantal geweldige prijzen beschikbaar gesteld. Wat moet u doen? Probeer het juiste antwoord in te vullen en u maakt kans op een prachtige prijs van Daiwa. Iedere bezoeker kan meedoen.
Op deze dag zullen aanwezig zijn van 13.30 tot 21.00 uur.

FOX
FOX heeft ook in 2012 vele nieuwe artikelen ontwikkeld die bij geen enkele karpervisser mogen ontbreken. O.a. nieuwe karperhengels van de Stalker en Horizon serie, Stratos molens, Royal, Reflex, Voyager, Retreat tenten, Evo Ventec Lite Slaapzakken, Swingers, Royal Stoelen en stretchers, Trolleys, Flatliner Stretcher, Rod Pods, kleinmateriaal etc. Edwin de Toom geeft uitleg over al deze innovaties. Vergeet ook niet de niet de nieuwe serie Black Label Banckware Rod Pods, Bancksticks, Buzzerbars en accessoires te bekijken.
 
Piet Vogel Rig Solution / Pro-Line / Skarp
Piet Vogel heeft vorig jaar zijn Rig Solution End Tackle gelanceerd. Nu is Piet er wederom in geslaagd om een compleet pakket op de markt te brengen welke voldoet aan de hoogste eisen die Piet Vogel aan zijn materiaal stelt. Er zijn o.a. bijgekomen de nieuwe tent, stoelen, stretchers, rod pods, tassen, foedralen etc. Ze zijn persoonlijk door hem ontwikkeld en uiteraard grondig uitgetest.

De nieuwe Free Fall leaders zijn een ware revolutie in leader-materiaal. Deze zijn nu uitgebreid in nieuwe kleuren. Dick Schuurman van Yaris demonstreert al deze nieuwe producten. Ook toont Dick de nieuwigheden van SKARP welke bekend staat om zijn S60 voerboten, een prachtpakket roestvrijstalen banksticks en buzzerbars, lood etc.

De boiliegigant Pro-Line heeft voor dit jaar in het assortiment voorgeweekte partikels. Ideaal voor korte sessies en ook nog zeer betaalbaar. Ook zijn er diverse nieuwe smaken boilies en pop ups van Pro-Line welke nu al uitstekende vangers bleken te zijn.
 
Kevin Nash
De consultant van Kevin Nash laat u ziet waarom Kevin Nash zo populair is geworden. Dat de firma Nash niet heeft stilgezeten, is wel duidelijk. Voor 2012 zijn er weer zeer veel nieuwe topproducten ontwikkeld of doorontwikkeld. Enkele voorbeelden daarvan zijn onthaakmatten, luggage, tenten, bolies, Indulgence stoelen en stretchers, end tackle etc. Ook moet u de nieuwe Entity karperhengels bekijken. Een ongelofelijk mooie serie afgebouwd met Fuij-reelhouder en -ogen voor nog geen 100,=.
 
Korda / Aqua / Delkim
Korda is één van de grootste merken op het gebied van kleinmateriaal en heeft ook dit jaar weer vele nieuwe producten in het assortiment. O.a. de Kaptor-haken zijn in korte tijd één van meest gebruikte haken. Ook een innovatie van Korda is de krimping tool waarmee men onderlijnen kan maken zonder te knopen.

De meeste karpervissers weten wel ondertussen welke topproducten Korda heeft en Co Schijf demonstreert deze dag hoe men deze producten het beste kan toepassen.
Op gebied van tenten, tassen en foedralen is er geen betere kwaliteit leverbaar dan Aqua. Niets wordt aan toeval overgelaten waardoor de producten van Aqua een zeer lange levensduur hebben.
 
Delkim
De D-Stak weights: gewichtjes om de NiteLite Pro Hangers te verzwaren. De gewichten wegen 5 gram per stuk en er zitten 6 stuks in een verpakking. Black Box Storage Case: stijlvolle opbergkoffer voor 3 beetmelders, een RX Plus Pro en accessoires.
 
JRC / Berkley Gulp Carp
JRC, de karpergrootmacht, introduceert voor dit jaar de nieuwe Radar beetmelder. De RADAR DSI ALARM is niet alleen ontworpen in Europa zoals de meeste andere, maar wordt ook gefabriceerd in Europa! Alle onderdelen zoals microprocessor, LED’s, sensors en zelfs de behuizing, zijn hier gemaakt. Wij hebben erg veel vertrouwen in dit product en daarom geven we daar ook twee jaar onbeperkt garantie op. Verder zijn er tal van nieuwe Bivvy’s, RVS artikelen, opbergdozen en kleinmateriaal die u beslist moet zien.

De Berkley Gulp Carp boilies zijn een van de beste boilies welke te vinden zijn. Berkley heeft de afgelopen drie jaar verschillende tests gedaan in geheel Europa om tot het punt te komen waar ze nu zijn, het creëren van een van de beste soorten aas welke te krijgen is zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de ingrediënten of oplosbare attractors. De jongens van Berkley demonstreren u tijdens deze dag ook alle particles, liquids, pop-ups etc. en de 4 nieuwe smaken boilies, dips etc.
 
Strategy / Gamakatsu
Firma Spro heeft dit jaar een compleet nieuwe lijn tassen, opbergdozen, lood, foedralen, stoelen, stretchers en rod pods, boiliewerppijpen etc. voor ongekend lage prijzen. Frank Siemerink demonstreert deze dag alle nieuwtjes en geeft tekst en uitleg over de nieuwe vrijloopmolens.
 
AVID
De nieuwkomer van vorig jaar op karpergebied heeft allure gemaakt. De innovatieve kleinmaterialen zijn allemaal ontwikkeld door fanatieke karpervissers die overal toe te passen zijn. Ook de luggage, tassen en stretchers zijn zo ontwikkeld dat deze door iedereen te gebruiken zijn. Ronny laat zien hoe men deze materialen het beste kan gebruiken.
 
Shimano, Dynamite Baits
Ook Shimano en Dynamite zijn dit jaar weer vertegenwoordigd. Shimano heeft voor 2012 weer nieuwe molens ontwikkeld. O.a. de nieuwe Spod-molen is voor zijn geld ongekend. Verder is er een nieuwe nylon ontworpen die nog verder werpt en zeer slijtvast is. Ook op gebied van karperhengels heeft Shimano weer een aantal modellen die speciaal voor de Nederlandse markt zijn ontwikkeld.

Dynamite heeft o.a. nieuw in zijn assortiment de Duo pop-up’s en de 50/50 pop-up’s. Ook zijn er zoals u van Dynamite kunt verwachten weer een aantal nieuwe smaken op bolie gebied bijgekomen. Rick Warren van Dynamite Baits laat u deze nieuwe producten zien en hoe men deze het beste kan gebruiken.
 
All Carp Products
Nieuw bij ons dit jaar is All Carp Products. Deze groothandel heeft alleen maar topmerken in zijn assortiment. O.a. de Spomb wordt door ACP geleverd. Ook leveren zijn de nieuwe Prisma-boot die geleverd kan worden met een dieptemeter en GPS-systeem. Deze zijn nu leverbaar voor een prijs die voorheen ondenkbaar was. Ook van Rig Marole, Snagger Z, Stikky Baits, Venture zijn vele nieuwigheden die in de UK ontzettend populair zijn.
 
De Vissende Hollander
De Vissende Hollander is een nieuw bemiddelingsbureau voor betaalwateren in Frankrijk. Het is via deze organisatie mogelijk wateren exclusief te boeken. De Vissende Hollander is opgericht door Edwin Wouters en Reclin de Gries en hebben meerdere prachtige wateren in hun assortiment. Wateren als Two island lake, Le Cheminel, Moulin de passais en Two Donkeys, zijn exclusief bij hun te huur.
 
Cipro
Cipro is op aasgebied al jarenlang een topmerk en niet meer weg te denken uit de karperwereld. Dit jaar zijn er diverse nieuwe boilies en pop-ups bijgekomen. Deze zijn alle lange tijd getest en ronduit zeer goed te noemen. Diverse karpers konden deze boilies niet laten liggen. Hengelsport Hennie Kruidenier heeft dit jaar het complete assortiment Cipro opgenomen. De consultants van Cipro geven u deze dag uitleg hoe en welk aas u het beste kunt gebruiken onder welke omstandigheden.
 
Preston
Preston wordt gedemonstreerd door topvisser Arnout v/d Stadt. Dit merk heeft weer vele nieuwtjes voor 2012 voor de wedstrijdvisser, o.a. de allernieuwste Dutch Master method feeders. Ook zijn er vele nieuwe accessoires, voerkorven, luggage en kleinmateriaal voor het vissen met de method feeder, onder andere de Banjo feeder. Sonubaits heeft weer enkele nieuwe methodmixen en pellets voor deze visserij.
 
Mondail-F
De toppers van het Mondail-F team Nederland geven uitleg over het gebruiken van de producten van Mondial-F, o.a. hoe men deze het beste kan combineren en bereiden. Ook hebben deze teamleden veel kennis van het vissen op karper met de vaste hengel. Voor alle vragen kunt u terecht bij deze jongens.
 
Sensas
Alle nieuwigheden van Sensas demonstreert Nederlands Kampioen Eric van Otterloo voor u. De nieuwe serie vaste hengels van Sensas zijn bij ons te bekijken en u zult zien dat geen enkel merk op dit moment een betere collectie heeft dan Sensas. Op het gebied van accessoires zijn er weer veel nieuwigheden en laten wij het maar niet hebben over al het nieuwe kleinmateriaal wat deze voergigant op de markt brengt. Oftewel: geen wedstrijd visser kan zonder Sensas.
 
EVEZET
Nico Bakkernes van EVEZET weet als geen ander hoe men als beste de steeds populaire producten van EVEZET weet te gebruiken. Hij wil deze informatie met iedereen delen waardoor men ook met de juiste informatie goed voorbereid aan de waterkant komt. Niet voor niets is dit op dit moment één van het beste team van Nederland. Op gebied van leem en additieven zijn er ook weer veel nieuwigheden.
 
Ringers/ Cobra
Frans Nestor demonstreert van Ringers het nieuwe Crushed Ground Expanded. Dit zijn gemalen pellets vervaardigd van Next Generation expander pellets zonder énige toevoeging. Te gebruiken in pure vorm als grondvoer/methodvoer of als toevoeging aan bijvoorbeeld de Ringers Carp Mix om het voer een extra attractie te geven tijdens een wintersessie.
Veel voeren in de winter is niet verstandig, maar het gebruikte voer een extra attractiewaarde geven juist weer wel. Dus een kleine toevoeging van deze gemalen vismeelpellets is wellicht de juiste beslissing.

De Kobra method feeders zijn één van de beste feederkorven die te verkrijgen zijn. Het elastiek wat gebruikt is voor deze korven is het Daiwa Hydro Elastic. Zoals de naam van het elastiek al aangeeft, is er vloeistof binnen in het elastiek verwerkt waardoor het elastiek niet uitdroogt. Uitermate belangrijk, want uitdrogen van elastiek betekent ‘‘breken onder spanning’‘.
 
Daiwa
Arno Bosch is in de wedstrijdvisserij zeker geen onbekende en heeft al vele wedstrijden op zijn naam staan. Ook heeft hij al belangrijke wedstrijden gevist waaronder een WK korpsen in Kroatië. Arno vist voor Daiwa en kan u als geen ander de allernieuwste materialen demonstreren. Voor allerlei vragen kunt u bij hem terecht.

Daiwa heeft nieuw voor dit jaar o.a. de Tournement feederhengels, dobbers, tassen, foedralen, etc. etc. Ook heeft Daiwa het beste elastiek in haar assortiment. De Hydrolastic. Het is een hol elastiek met een vloeistof binnen in de kern. Dit zorgt ervoor dat het elastiek ongekende eigenschappen heeft. Ook op gebied van vaste hengels hebben ze bij Daiwa niet stil gezeten. De nieuwste modellen zijn bij ons te bezichtigen.
 
Rive/ Kamasan/ Drennan
Wedstrijdvisser Erik Hoving laat van deze topmerken alle nieuwtjes zien. O.a. Rive heeft een het nieuwe systeem OPEN. Dit is een systeem waardoor de poten er eenvoudig af te halen zijn en er in de D36 poten weer een extra accessoire geplaatst kan worden. Drennan heeft niet voor niets Alan Scothorn tot zich genomen. Hierdoor komen er vele nieuwtjes en handigheden die men van Drennan kan verwachten. Ook zijn de nieuwste method feeders een ongekend succes.
 
Zammataro / MenM
Michael Meijer heeft Zammataro in zijn assortiment en demonstreert o.a. de nieuwe feederhengels Masterpiece II. Deze modellen zijn nog mooier en lichter dan de Masterpeice 1 modellen en laten we het maar niet over de werpeigenschappen hebben. Ook zijn er dit jaar de nieuwe feedermaster molens. Deze hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en passen prima onder de Masterpiece II feederhengels. Op voergebied zijn er ook weer een aantal nieuwtjes en Michael kan u precies uitleggen wat u moet gebruiken onder welke omstandigheden.
 
LET OP! Deze dag 15% korting op het hele assortiment! (M.u.v. aanbiedingen en Shimano molens) Ook zijn er deze dag de allernieuwste producten te bezichtigen van alle bekende merken. Voor meer informatie: Hengelsport Hennie Kruidenier - Spoelsterstraat 45 - 7481KE Haaksbergen - T: 053-5723679