Deel je vangsten via Hyves, Facebook en Twitter

Persbericht SVR

Deel je vangsten via Hyves, Facebook en Twitter

Sportvissers die hun vangsten bewaren in het gratis logboek SVR, kunnen hun visavonturen nu ook delen op sociale netwerken. Door SVR eenmalig te koppelen aan je sociale media account(s) breng je je vrienden gemakkelijk op de hoogte van je laatste vangsten, visfoto’s en records.

Het werkt heel eenvoudig: nadat je een nieuwe visdag hebt geregistreerd, kun je deze in één muisklik delen op al je sociale media. Je vrienden zien een samenvatting van je visdag en een link naar je nieuwe vangsten en foto’s. Behalve je visdagen kun je ook afzonderlijke visfoto’s delen, van jezelf en van anderen. Dus wanneer je een waanzinnig mooie schubkarper, snoek, ruisvoorn of toonhaai ziet, dan plaats je hem zo door naar je vrienden!



 
Je vangsten en favoriete visfoto’s delen met je vrienden
Met deze nieuwe functionaliteit kun je je vangsten moeiteloos op sociale netwerken melden, en ook op andere websites, forums en via email. Volgens Jorrit Venema, maker van SVR, is dit een logische stap in de ontwikkeling van het logboek.

“Sociale media draaien natuurlijk om delen. Delen is ook één van de belangrijkste aspecten van SVR. In de eerste plaats bewaar je met SVR je eigen vangsten en visfoto’s, zodat je ze kunt terugzien en analyseren. Maar tegelijkertijd deel je je visavonturen, ervaringen en kennis met andere vissers, en zij delen dit met jou. Hoe leuk dit is, kun je zien aan de duizenden vangsten die elke week op SVR worden geregistreerd en besproken.

Wij zien dat sportvissers hun vangsten en visfoto’s op steeds meer plekken publiceren om overal aan mee te kunnen doen: naast SVR bijvoorbeeld ook op Hyves, Facebook en Twitter. Nu kun je je vangsten en visfoto’s vanuit je logboek in één keer delen met al je vrienden die niet vissen of niet lid zijn van SVR. Zo voorkom je dubbel invoerwerk en sla je twee vliegen in één klap: je bewaart je vangsten zodat je ze kunt terugzien en analyseren, en je laat al je vrienden zien hoe leuk je visdag was!”


Jorrit Venema: “delen is één van de belangrijkste aspecten van SVR”

Over SVR
Met het gratis logboek SVR registreer je je persoonlijke vangsten en visfoto’s, deel je je visavonturen met vismaten en andere vissers, en volg je de actuele Nederlandse sportvisvangsten op de voet. Opgericht in 2001 is SVR de oudste hengelsport community van Nederland, en met meer dan 15.000 geregistreerde leden is het ook de grootste.

Zelf is SVR ook te vinden op sociale media: facebook.com/vangsten, twitter.com/vangsten en vangsten.hyves.nl. Vangstenregistratie.nl werkt samen met Sportvisserij Nederland. Daardoor kun je met SVR je vangstgegevens rapporteren aan je hengelsportvereniging of –federatie, en zo je hengelsportorganisatie helpen bij visstandbeheer, onderzoek en analyse.

Ga voor meer informatie over SVR naar
http://svr.vangstenregistratie.nl.